Πρόβα νυφικού για τη Μελέτη

SHOWBIZΗ Ελεονώρα είπε το «ναι»Πρόβα νυφικού για τη ΜελέτηΔευτέρα, Σεπτέμβριος 18, 2017 - 13:48

❱❱ Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο από τον Μαροσούλη στο πάρτι γενεθλίων της

Χαμόγελα ευτυχίας για την Ελεονώρα Μελέτη! Η παρουσιάστρια είχε χθες τα γενέθλιά της και ο σύντροφός της Θοδωρής Μαροσούλης τής έκανε το καλύτερο δώρο: μια πρόταση γάμου, που συνοδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, το οποίο κοσμεί πλέον το αριστερό χέρι της!

Οπως πολύ καλά καταλάβατε, η Ελεονώρα είπε το «ναι» στην πρόταση του συντρόφου της, ο οποίος φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους τους με

μια φωτογραφία που επιβεβαίωνε του λόγου το αληθές, γράφοντας «είπε ναι»!

Η πρόταση έγινε στο πάρτι γενεθλίων που οργάνωσαν οι φίλοι της παρουσιάστριας, όπου στήθηκαν μέχρι και σούβλες με αρνιά, παρότι η εορτάζουσα είναι χορτοφάγος.

Η Ελεονώρα Μελέτη τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού θεατρικού επιχειρηματία. Αν και είναι μαζί μόλις κάποιους μήνες, φαίνεται ότι βρήκαν ο ένας στον άλλον όλα όσα έψαχναν. Στις αρχές του καλοκαιριού, ύστερα από έξι χρόνια απόλυτης σιωπής για τα προσωπικά της, η παρουσιάστρια έκανε την... έκπληξη, ποζάροντας στην αγκαλιά του Θοδωρή της!

Η δημοσιογράφος και ο γιος του θεατρικού επιχειρηματία Δημήτρη Μαροσούλη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο κρυφτό με τους παπαράτσι, απολαμβάνοντας πλέον ελεύθερα τον έρωτά τους, αλλά και την αγάπη τους για τα θαλάσσια σπορ. Ο αθλητής του τριάθλου Ironman, ο οποίος ασχολείται επίσης με τις θεατρικές παραγωγές στην οικογενειακή εταιρία Αθηναϊκά Θέατρα, είναι όμορφος, αθλητικός και λατρεύει την περιπέτεια. Αγωνίζεται σε παγκόσμιες και διεθνείς διοργανώσεις κατακτώντας τις πρώτες θέσεις, όπως στο φετινό Ironman Pays d’Aix στη Γαλλία, με τις δύσκολες διαδρομές στην ποδηλασία και στο τρέξιμο.

Θοδωρής ΜαροσούληςΕλεονώρα Μελέτηπρόταση γάμουΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα