Απέκτησε υπερδυνάμεις από κεραυνό

ΚΟΣΜΟΣΑπέκτησε υπερδυνάμεις από κεραυνόΔευτέρα, Σεπτέμβριος 21, 2015 - 17:17

Υπεράνθρωπες ικανότητες, αντίστοιχες με αυτές του Superman, ισχυρίζεται ότι απέκτησε Αυστραλός φωτογράφος αφότου χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο Μπράιαν Σκίνερ βρισκόταν στην παραλία του Νιούκασλ, βόρεια του Σίδνεϊ, στη διάρκεια καταιγίδας προκειμένου να απαθανατίσει τα φυσικά φαινόμενα, μαζί με τη σύντροφό του Τζούλια, όταν δέχτηκε το παραλίγο μοιραίο χτύπημα. Ο φωτογράφος

στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς η χρυσή βέρα που φορούσε απορρόφησε σχεδόν όλη την ενέργεια του κεραυνού αφήνοντάς τον απλώς με μελανιασμένα δάχτυλα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις, όπου αν και οι γιατροί τον διαβεβαίωναν πως ήταν απολύτως υγιής, εκείνος άρχισε να βιώνει ανεξήγητες αλλαγές. «Για περίπου μια εβδομάδα είχα αυξημένες αισθητήριες ικανότητες. Μπορούσα να δω πράγματα που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν βλέπει κανείς, να ακούσω πράγματα από πολύ μακρινή απόσταση, ενώ είχα ακόμα και ικανότητες μέντιουμ» λέει ο Σκίνερ, ο οποίος για διάστημα ενός μήνα μπορούσε να διαβάζει τη σκέψη των άλλων.

«Οταν έμπαινε κάποιος στο δωμάτιο, ήξερα τι θα μου πει πριν το πει» θυμάται, ενώ απέκτησε προσωρινά και υπερφυσικές δυνάμεις. «Αναρωτιόμουν αν γινόμουν Κλαρκ Κεντ, Σούπερμαν. Ο κεραυνός με είχε αλλάξει στ' αλήθεια. Μπορούσα να σηκώσω βάρη τρεις φορές μεγαλύτερα από ό,τι πριν» προσθέτει.

Πλέον, αν και έχει χάσει τις υπερφυσικές δυνάμεις του, αισθάνεται πότε πλησιάζει καταιγίδα, καθώς αυξάνονται οι παλμοί στο χέρι του, ακόμα κι όταν κοιμάται, ενώ παρά τα όσα πέρασε, εξακολουθεί να πηγαίνει να φωτογραφίζει ακραία καιρικά φαινόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα