Ανήλικος απειλούσε ότι θα πετάξει από το μπαλκόνι το ανιψάκι του

14:56 4/6/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑνήλικος απειλούσε ότι θα πετάξει από το μπαλκόνι το ανιψάκι τουΔευτέρα, Ιούνιος 4, 2018 - 14:56

❱❱ Τσακώθηκε με την αδελφή του και από τα νεύρα του άρπαξε το ηλικίας μόλις 10 μηνών ανιψάκι του, το έβγαλε έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού και απειλούσε να το αφήσει να πέσει στο κενό ένας μαθητής δημοτικού στο Αγρίνιο!

Οι κάτοικοι της γειτονιάς στην πλατεία Πανοπούλου, σε κεντρικό σημείο της πόλης, λαχτάρισαν για τα καλά όταν είδαν το 12χρονο αγόρι να συγκρατεί μετά βίας το μωρό, κουνώντας το στην εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, και να ουρλιάζει

απειλητικά ότι θα το αφήσει να πέσει!

Εντρομοι οι περαστικοί και οι γείτονες, που είχαν βγει στα μπαλκόνια τους, φώναζαν στο αγόρι να βάλει μέσα το μωρό, ενώ κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Γρήγορα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας, αλλά το παιδί είχε ήδη μπει στο σπίτι μαζί με το βρέφος.

Ανέβηκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον 12χρονο και τη 13χρονη αδελφή του, με την οποία είχε τσακωθεί, να κάθονται σε μια γωνιά και το μωρό να κλαίει, ενώ δεν υπήρχε ενήλικος να τους προσέχει. Ο ανήλικος δράστης του επεισοδίου προσήχθη στο Τμήμα μαζί με τον 66χρονο παππού του και την 33χρονη μητέρα του μωρού, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ παππούς και μητέρα παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα