Αγγλίδα στην Αθήνα ερωτική σκλάβα

ΚΟΣΜΟΣΗ πρώτη της φορά, ο βιασμός και το «ρεκόρ» με 110 άντρεςΑγγλίδα στην Αθήνα ερωτική σκλάβαΤρίτη, Ιανουάριος 20, 2015 - 16:38

Γνώρισε τον έρωτα στην Ελλάδα μόλις στα 14 χρόνια της, στο πρόσωπο ενός μελαχρινού άντρα που την «κάρφωνε» σε μπαρ παραλιακής πόλης. Ή έτσι νόμιζε. Η Μέγκαν (πρόκειται για ψευδώνυμο) ζει ακόμη νιώθοντας φόβο και ας έχουν περάσει χρόνια από τότε που ο Αλβανός «αγαπημένος» και άλλοι προαγωγοί στη συνέχεια την οδήγησαν στην πορνεία. Ηταν έντεκα χρόνια πριν όταν η μικρή Βρετανίδα βρέθηκε με τη μαμά της στη χώρα μας. Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης που διήρκεσε έξι χρόνια.

Οίκοι ανοχής, καλντερίμια και βρομερά δωμάτια ξενοδοχείων ήταν οι χώροι στους οποίους ο άντρας τον οποίο ερωτεύτηκε την ανάγκαζε να δέχεται πελάτες. Είχε φτάσει, όπως αφηγείται στο βιβλίο «Bought & Sold», που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, να πάει με 110 άντρες σε ένα 24ωρο. Η συγγραφή του βιβλίου λειτούργησε «θεραπευτικά» και τη βοήθησε να βρει ξανά τη δύναμη να μιλήσει. «Οταν γλίτωσα από αυτήν την ιστορία, δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν. Δεν είχα αυτοπεποίθηση. Μαζευόμουν όταν κάποιος φώναζε. Ο ψυχολόγος είπε πως είχα μετατραυματικό στρες» λέει η Μέγκαν, υποστηρίζοντας πως σήμερα νιώθει αποκομμένη από το παρελθόν της. «Για εμένα είναι σαν να συνέβησαν όλα σε κάποια άλλη».

Η νεαρή Βρετανίδα μεγάλωνε σε προβληματικό περιβάλλον. Οι γονείς της είχαν χωρίσει όταν εκείνη ήταν μόλις τεσσάρων ετών, ενώ και οι δύο αντιμετώπιζαν πρόβλημα αλκοολισμού.

Εικόνες καβγάδων

Η παιδική ηλικία της ήταν χαοτική και γεμάτη εικόνες καβγάδων. «Δεν μου δίδαξαν ποτέ να έχω όρια, κανόνες ή ικανότητες στη ζωή» λέει σήμερα, αποδίδοντας το πάθημά της -κατά ένα μεγάλο μέρος- στην κατάσταση που επικρατούσε όταν ήταν παιδί. Στα 14 της ένιωθε πάνω απ' όλα την ανάγκη να την αγαπούν. Οταν λοιπόν το πρώτο κιόλας βράδυ βρέθηκε σε ένα μπαρ, είδε τα μάτια του Ζακ να την κοιτούν επίμονα. Ανταποκρίθηκε και σε λίγες ημέρες τον είχε ερωτευτεί. Εβδομάδες αργότερα έπεισε τη μητέρα της να μην επιστρέψουν στην Αγγλία και μετακόμισε μαζί με τον αγαπημένο της. Στο εύλογο ερώτημα «πώς η μητέρα της επέτρεψε κάτι τέτοιο;» η Μέγκαν απαντά πως τότε η μαμά της δεν ήταν καλός άνθρωπος. Εκανε μάλιστα δεσμό με τον ιδιοκτήτη του μπαρ, στο σπίτι του οποίου μετακόμισε.

Ο μελαχρινός Ζακ με τα σκουρόχρωμα μάτια ήταν στην αρχή ευγενικός, παρά τη δυσκολία που είχαν και οι δύο στην επικοινωνία. Εκείνη δεν μιλούσε ελληνικά, πόσο μάλλον αλβανικά, ενώ ο «εραστής του ονείρου» δεν ήξερε κουβέντα στα αγγλικά. Η Μέγκαν παραδέχεται πως τότε ήταν ανόητη. «Τον ερωτεύτηκα και μ' ερωτεύτηκε» λέει, παραδεχόμενη πως στη συνέχεια η γοητεία που της ασκούσε, έγινε επιρροή. Ο Ζακ άρχισε να γίνεται κυκλοθυμικός. Μιλούσε για την καρκινοπαθή μητέρα του και έλεγε πως η οικογένειά του χρειαζόταν χρήματα. Ελέγε στη Μέγκαν πως θα ήθελε να κάνουν παιδιά και να ζήσουν σε ένα άνετο σπίτι. Προκειμένου να το καταφέρουν όμως της είπε πως έπρεπε να μετακομίσουν στην Αθήνα, όπου θα εργαζόταν σε καφετέρια. Το 14χρονο κορίτσι δέχτηκε, παρότι άφηνε πίσω τη μητέρα του. Μόλις έφτασαν στην Αθήνα, η Μέγκαν κατάλαβε πως η «δουλειά στην καφετέρια» ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Βρέθηκε στα χέρια εμπόρων λευκής σαρκός και νταβατζήδων.

Η πρώτη της φορά, ο βιασμός και το «ρεκόρ» με 110 άντρες

ΟΛΑ ξεκαθάρισαν μέσα σε ένα ανήλιαγο δωμάτιο κτιρίου γραφείων, όπου την έστειλε ο Ζακ. Υπήρχαν ένα κρεβάτι και μια κάμερα πάνω σε τρίποδο. «Αυτό ήταν. Με βίαζε και κατέγραφε τον βιασμό με την κάμερα. Παρέλυσα... είχα πάθει σοκ» γράφει στο βιβλίο. Ηταν η πρώτη φορά που έκανε σεξ. Τα σεντόνια ήταν γεμάτα αίματα. Ο άντρας που ασέλγησε τόσο βάναυσα πάνω της της έδωσε μερικά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και την έδιωξε. Η λογική έλεγε πως έπρεπε να μην το ξανακάνει. Η εξάρτησή της όμως από τον Αλβανό προαγωγό κυριάρχησε της λογικής. Ο έρωτας για τον εκμεταλλευτή της την έκανε έρμαιο στα χέρια του.

Κάποια στιγμή βρέθηκε να κάνει πιάτσα στην Ιταλία. Εκεί έκανε και το «ρεκόρ» των 110 αντρών, με αποτέλεσμα να αρρωστήσει, οδηγώντας τον ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής, όπου δούλευε, να κλείσει το «μαγαζί». Οσο για τη μητέρα της, της έστελνε καρτ ποστάλ, διαβεβαιώνοντάς την πως είναι καλά, όπως την ανάγκαζαν ο Ζακ και οι άλλοι προαγωγοί στους οποίους την πουλούσε. Η «απόδραση» ήρθε μαζί με έναν νευρικό κλονισμό. Οι γιατροί βρήκαν τη μητέρα της και μερικούς μήνες αργότερα οι δυο τους επέστρεψαν στην Αγγλία. Ακόμη και σήμερα, η Μέγκαν δυσκολεύεται να κάνει σεξ. Πρέπει να είναι πιωμένη προκειμένου να γδυθεί μπροστά σε κάποιον ή να του επιτρέψει να της κάνει έρωτα. Για εκείνην το σεξ δε σημαίνει τίποτα. Οταν ωστόσο περιγράφει τον σημερινό εαυτό της, λέει τέσσερις λέξεις: «Δυνατή, αποφασισμένη, με ελπίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα