Νεκρός 68χρονος, έπειτα από γροθιά που δέχτηκε από 18χρονο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟρεστιάδαΝεκρός 68χρονος, έπειτα από γροθιά που δέχτηκε από 18χρονοΤρίτη, Σεπτέμβριος 20, 2016 - 12:46

Μια γροθιά ήταν αρκετή για να κόψει το νήμα της ζωής ενός ηλικιωμένου στην Ορεστιάδα! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο χωριό Νέο Χειμώνιο, με θύμα έναν 68χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν δέχτηκε το χτύπημα από έναν 18χρονο.

Ηταν 21.30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξέσπασε καβγάς έξω από ένα καφενείο του χωριού και ο νεαρός δράστης γρονθοκόπησε το θύμα. Ο 68χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πίσω μέρος

του κεφαλιού του και να σκοτωθεί ακαριαία.

Λίγο νωρίτερα, ο ηλικιωμένος είχε κάνει παρατήρηση σε δύο παιδιά ηλικίας περίπου 12 ετών επειδή πετούσαν πέτρες σε τζαμαρίες και αυτοκίνητα. Ο ένας από τους δύο ανηλίκους αντέδρασε, πετώντας του μια πέτρα που τον τραυμάτισε ελαφρά, αλλά λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στο σημείο ο 18χρονος για να υπερασπιστεί τα παιδιά.

Ακολούθησε λογομαχία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο νεαρός επιτέθηκε με γροθιά στον 68χρονο και τον έριξε στον δρόμο. Από την πτώση φαίνεται ότι επήλθε και ο θάνατος του άτυχου άντρα, ο οποίος, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, υπέστη κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία. Ο 18χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ορεστιάδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα