«Αλλοι» δίνουν 1.000 ευρώ φιλοδώρημα!

17:32 5/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Αλλοι» δίνουν 1.000 ευρώ φιλοδώρημα!Τρίτη, Φεβρουάριος 5, 2019 - 17:31

❱❱ Νεαροί YouTubers μοίρασαν απίστευτα tips σε ντελιβεράδες και τους τρέλαναν

Από την
Εύα παπαδατου

Ετριβαν τα μάτια τους από την έκπληξη οι διανομείς φαγητού οι οποίοι δέχτηκαν ένα πολύ υψηλό φιλοδώρημα από Ελληνες YouTubers!

Η παρέα των νεαρών με την ονομασία «Αλλοι» έγινε viral λόγω της αξιοθαύμαστης κίνησής της να συγκεντρώσει το μεγάλο ποσό των 1.000

ευρώ και να το μοιράσει ως tip σε νεαρούς ντελιβεράδες, θέλοντας να τους χαρίσει θετική ενέργεια.

Οι διανομείς, που είχαν συνηθίσει στην καλύτερη των περιπτώσεων να παίρνουν ένα ή δύο ευρώ πουρμπουάρ, έμειναν άναυδοι, μη έχοντας λόγια για να ευχαριστήσουν τα παιδιά: «Οχι, ρε φίλε, είναι πολλά, δεν τα παίρνω!» είπε ο πρώτος ντελιβεράς, που τα... έχασε όταν του έδωσαν... 17 χαρτονομίσματα! «Δύο ευρώ θα κρατήσω» πρόσθεσε, αλλά οι YouTubers έτρεξαν κοντά του φωνάζοντας: «Πάρ' τα, πάρ' τα, να είσαι καλά, σε ευχαριστούμε για όλα».

Ο διανομέας πήρε τα λεφτά κι έφυγε κάνοντας τον σταυρό του! Ομως λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε, για να πει στους «Αλλους» ότι δεν μπορούσε καν να... οδηγήσει ύστερα από αυτό που του συνέβη! Τελικά, πείστηκε και έφυγε με τα χρήματα.

Ακολούθησε ένας δεύτερος διανομέας, ο οποίος νόμισε πως τα χαρτονομίσματα που του έδωσαν ήταν πλαστά! Παρόμοιες ήταν και οι αντιδράσεις των υπολοίπων που παρέδωσαν παραγγελία στο σπίτι των τεσσάρων YouTubers, οι οποίοι συγκατοικούν και φτιάχνουν το δικό τους υλικό.

Το βίντεο έχει κάνει περισσότερες από 200.000 προβολές σε διάστημα δύο ημερών, ενώ βρίσκεται στο #8 στα trendings του YouTube! Πάντως, με αυτή την κίνησή τους οι «Αλλοι» δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια των YouTubers, δείχνοντας ότι καθένας μπορεί να δώσει το δικό του κοινωνικό μήνυμα μέσα από το μέσο που υπηρετεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα