Αλεξιπτωτιστής προσγειώθηκε σε κολόνα ηλεκτρισμού και γλίτωσε από θαύμα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑλεξιπτωτιστής προσγειώθηκε σε κολόνα ηλεκτρισμού και γλίτωσε από θαύμαΤρίτη, Σεπτέμβριος 16, 2014 - 14:41

Αγιο είχε ένας αλεξιπτωτιστής που βρέθηκε να... κρέμεται από μια κολόνα ηλεκτρισμού, όταν τον εκσφενδόνισε εκεί ένα δυνατό ρεύμα αέρα! Ο Λαρισαίος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού όχι μόνο δεν έπαθε ηλεκτροπληξία, αλλά σώθηκε έχοντας υποστεί μόνο ένα επιπόλαιο έγκαυμα στο πόδι!

Ο 60χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εδώ και χρόνια εμπειρία στις πτήσεις με αλεξίπτωτα πλαγιάς και είχε απογειωθεί από σημείο του Συκουρίου που χρησιμοποιούν

οι αιωροπτεριστές, πλησίαζε σε περιοχή όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του. Ομως φέρεται να «χτυπήθηκε» από ρεύμα αέρα, οπότε βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη να αιωρείται από τα καλώδια κολόνας στο δημοτικό διαμέρισμα Πουρναρίου του Δήμου Τεμπών και άρχισε να καλεί έντρομος σε βοήθεια.

Στην ηρεμία του μεσημεριού κάτοικοι του χωριού τον άκουσαν και ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές. Για την... αποκαθήλωσή του έσπευσαν στην περιοχή συνεργείο της ΔΕΗ, και άντρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Το συνεργείο της ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και κατόπιν άντρες της Πυροσβεστικής έκοψαν τους ιμάντες του αλεξιπτώτου βοηθώντας τον 60χρονο να κατέβει. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ένα έγκαυμα πρώτου βαθμού στο πόδι του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο σπίτι του, την ίδια κιόλας μέρα.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα