Ακυρες οι κλήσεις και τέλος στην απαγόρευση πάρκινγκ στους δρόμους γύρω από το «Μαξίμου» Θεσσαλονίκης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑκυρες οι κλήσεις και τέλος στην απαγόρευση πάρκινγκ στους δρόμους γύρω από το «Μαξίμου» ΘεσσαλονίκηςΤρίτη, Δεκέμβριος 20, 2016 - 16:45

Πίσω πήρε η Τροχαία Θεσσαλονίκης το μέτρο απαγόρευσης στάθμευσης γύρω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης στη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργεί το νέο πρωθυπουργικό γραφείο, μετά τις αντιδράσεις των περιοίκων, οι οποίοι έστειλαν οργισμένη επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα

για τις 60 κομμένες θέσεις!

Κάτοικοι στην περιοχή του Διοικητηρίου στην Αγίου Δημητρίου έβλεπαν τις προηγούμενες ημέρες στα παρμπρίζ μπιλιετάκια (με πρόστιμα 80 ή και 150 ευρώ που θα ακυρωθούν πλέον) επειδή είχαν παρκάρει σε απαγορευμένη περιοχή. Οι κλήσεις έπεσαν βροχή στις οδούς Προξένων και Αγίου Δημητρίου, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν «κόκκινη» ζώνη.



«Αρχικά θεωρήσαμε ότι το μέτρο είναι προσωρινό. Ομως ίσχυσε και αφότου ο πρωθυπουργός αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αφήσουμε τα αυτοκίνητα στη γειτονιά μας» λένε κάτοικοι που... έλαβαν κλήση και τελικά ξεσηκώθηκαν. Με επιστολή που είχε αποδέκτη τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τη Διεύθυνση Τροχαίας αντέδρασαν, καταγγέλλοντας ότι η ρύθμιση έχει στόχο την εξυπηρέτηση της διευθύντριας του γραφείου Κατερίνας Νοτοπούλου και των συνεργατών της, οι οποίοι δεν θα είχαν πρόβλημα στο να βρουν θέση όταν θα πήγαιναν στη δουλειά τους: «Η περιοχή του Διοικητηρίου είναι μη προνομιούχα γειτονιά.

Εδώ δεν είναι Μαξίμου ούτε περιοχή ανακτόρων»! Τελικά, οι αρμόδιοι της Τροχαίας έκριναν ότι το μέτρο ήταν υπερβολικό! «Από το Σάββατο βάλαμε μαύρες σακούλες στα απαγορευτικά σήματα και χθες τα αφαιρέσαμε» ξεκαθάρισε στην «Espresso» ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης Γιώργος Σουρβίνος.

ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα