Το νέο αφεντικό των χώρων εστίασης του Κοινοβουλίου και η ανακαίνιση!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Το νέο αφεντικό των χώρων εστίασης του Κοινοβουλίου και η ανακαίνιση!Τρίτη, Δεκέμβριος 20, 2016 - 16:15

AΠO TH BIBIAN MΠENEKOY

Ο επιχειρηματίας από τη Ρόδο και η συμφωνία για τους υπαλλήλους

Ροδίτης επιχειρηματίας είναι το νέο αφεντικό των τριών χώρων εστίασης της Βουλής (καφενείο, κυλικείο και ρεστοράν) και για τον λόγο αυτόν έχει μπει μπροστά μεγάλη ανακαίνιση.

Με το που θα επιστρέψουν, δηλαδή, από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, οι βουλευτές θα βρουν βαμμένο,

φωτισμένο και αλλαγμένο πλήρως το καφενείο τους!
Πλειοδότης του διαγωνισμού, που έγινε στα τέλη Νοεμβρίου, δηλαδή νέος μισθωτής του εστιατορίου και των κυλικείων της Βουλής των Ελλήνων, είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου Μανώλης Μαργέλλος.

Ο διαγωνισμός

Ο επιχειρηματίας και η εταιρία του κέρδισαν στον διαγωνισμό μεταξύ 42 ενδιαφερομένων, (μαγαζιά γωνία) όπως οι ίδιοι οι βουλευτές μάς είπαν. Η σύμβαση είναι διάρκειας τεσσάρων ετών. Κι επειδή, ως γνωστόν, ο νέος είναι ωραίος, άρχισε και η ανακαίνιση.
Το καλό είναι ότι στην καινούργια σύμβαση υπήρξε πρόβλεψη ώστε όλοι οι υπάλληλοι να παραμείνουν στη θέση τους, και αυτό είναι στα συν.

Για αυτό, λοιπόν, και η παλαιότερη υπάλληλος του καφενείου, με 27 έτη... θητεία εκεί, η ξανθιά Ρούλα των βουλευτών, φωτογραφίζεται για τη στήλη μας πλάι στο καραβάκι που στόλισαν.

Τα... χρώματα του Αρη

Ωραίο το λεγόμενο «outfit» του Αρη Σπηλιωτόπουλου. Επώνυμη κόκκινη ζώνη που βγάζει μάτι και φούξια πουκάμισο. Προσωπικά, ο συνδυασμός κόκκινου και φούξια με βρίσκει πάντοτε σύμφωνη και είναι υπέροχος. Το γκρι μποτάκι, επίσης, δένει με την ομοιόχρωμη ζακέτα. Κι όλα αυτά ταιριάζουν απόλυτα με το event, στο οποίο ήταν ο πρώην υπουργός, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τη διοργανώτρια Τόνια Φουσέκη. Δηλαδή, στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Αthens Xclusive Designers Week. Λάθος δρόμο πήραμε, Αρη μου! Καριέρα μοντέλου θα ήταν η καταλληλότερη.

■ Να και κάτι πολύ θετικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε ότι φέτος κόβεται το δώρο Χριστουγέννων από τα ταξί, και μπράβο του. Τη στιγμή που, πρώτον, το ελάχιστο κόμιστρο παραμένει ακριβώς το ίδιο και αυξημένο στη διάρκεια της βαθιάς κρίσης, ενώ οι μισθοί υπέστησαν ανήκεστο βλάβη, και, δεύτερον, από την ώρα που τα ταξί δεν διαθέτουν μηχανήματα POS και ταλαιπωρούν χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν, θα ήταν απίστευτα προκλητικό να ζητούν και δώρο από πάνω. Τα καλά να λέγονται. Συγχαρητήρια, υπουργέ μου.

■ Φαίνεται ότι έλαβε σοβαρά υπ’ όψιν του την παρατήρηση της στήλης, που έγραψε ότι το καραβάκι που στολίζει η Βουλή στο εντευκτήριο είναι φτωχό, και φέτος στολίστηκαν τρία καραβάκια (εντευκτήριο, καφενείο, περιστύλιο). Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις χθες το μεσημέρι στήθηκαν και δύο ωραία δενδράκια. Εμείς τα εντοπίσαμε με το που ήρθαν. Δηλαδή, δεν είχαν προλάβει να τα στολίσουν οι υπάλληλοι, όταν ο φακός μας βρέθηκε μπροστά τους. Συγχαρητήρια, κ. πρόεδρε, για την προσοχή που μας δίνετε!

(!)

Στο opening (όπως λέγεται στα ελληνικά η πρεμιέρα) του Νίκου Βέρτη βρέθηκε η βουλευτής της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη. Η Ελενα, που δεν έχει αφήσει opening για opening, συγχρόνως αφήνει και σχεδόν ορθάνοιχτες τις πόρτες για νέο έρωτα, όπως εμείς καταλαβαίνουμε.
Μπορεί να κάνουμε και λάθος, αλλά τόσο η βουλευτής όσο και ο σύντροφός της Λούκας Γιώρκας, με τελευταίες δηλώσεις τους, σαν να παίρνουν αποστάσεις από... τη σχέση τους! Λίγο περίεργα ακούγονται, αλλά πάλι μπορεί να είναι και ιδέα μας!

Ακουσαν από κοινού τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Τα κάλαντα έφεραν κοντά ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, που τα άκουσε λίγο πρόωρα, αλλά παρέα με την υπεύθυνη Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως, γεγονός-μήνυμα ότι ίσως να έρχεται η συναίνεση!
Χθες, λοιπόν, το πρωί μαθητές από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Πειραιά επισκέφθηκαν τον υπουργό Παιδείας για να πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Εκείνη την ώρα ο υπουργός είχε συνάντηση με την τομεάρχη για θέματα Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως, με αποτέλεσμα να τους τα ψάλουν από κοινού... Καλήν εσπέρα, άρχοντες, και εν τέλει και αρχόντισσες!

Keywords
Αναζητήσεις
λουκασ γιωρκασ
Τυχαία Θέματα