Αιγύπτια υποστηρίζει ότι είναι η «κρυφή» σύζυγος του άγρια δολοφονημένου δημοσιογράφου Κασόγκι

ΚΟΣΜΟΣΑιγύπτια υποστηρίζει ότι είναι η «κρυφή» σύζυγος του άγρια δολοφονημένου δημοσιογράφου ΚασόγκιΔευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018 - 16:46

❱❱ Την ώρα που δεν έχει ακόμη αποκαλυφτεί η τύχη του διαμελισμένου πτώματος του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι...

...που δολοφονήθηκε άγρια στις 2 Οκτωβρίου στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, με νέες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πιθανώς μεταφέρθηκε εκτός Τουρκίας μέσα σε βαλίτσα, μια γυναίκα έρχεται από το «πουθενά» για να δημιουργήσει νέο μυστήριο.

Η

50χρονη Αιγύπτια Χ. Ατρ. μιλώντας στην εφημερίδα στην οποία αρθρογραφούσε ο Κασόγκι, «Washington Post», υποστήριξε ότι είναι η «κρυφή» σύζυγός του. Η γυναίκα, που δεν θέλησε να δημοσιευτούν τα στοιχεία της, διότι φοβάται για τη ζωή της, ισχυρίστηκε ότι ο Κασόγκι την παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ με μουσουλμανική τελετή. Εστειλε μάλιστα στην αμερικανική εφημερίδα φωτογραφίες της από τον γάμο της με τον Κασόγκι.

Η 50χρονη υποστηρίζει ότι είναι νόμιμη σύζυγός του, αποκτώντας δικαίωμα σε μερίδιο από πιθανή αποζημίωση που θα λάβει η οικογένεια του δημοσιογράφου από τη Σαουδική Αραβία. Η Τουρκάλα αρραβωνιαστικιά του Κασόγκι, Χατιτζέ Τσενγκίζ, που τον περίμενε έξω από την πρεσβεία, όπου ο δημοσιογράφος είχε πάει προκειμένου να πάρει πιστοποιητικό για να την παντρευτεί, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη της 50χρονης. Πιστεύει, δε, ότι θέλει να συκοφαντήσει τον Κασόγκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα