Μετά τα μπουζούκια, πήγε και πάντρεψε τον φίλο της

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΜετά τα μπουζούκια, πήγε και πάντρεψε τον φίλο τηςΔευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018 - 16:12

❱❱ Το ξεφάντωμα της Μαρίνας Πατούλη σε Ρέμο - Βανδή και η υποχρέωσή της το επόμενο πρωί στο δημαρχείο

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Λικνίστηκε υπό τους ήχους του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή η ωραία των Αθηνών Μαρίνα Πατούλη.
Φορώντας μαύρη δαντέλα με μπεζ τούλι, που άφηνε στα αδιάκριτα βλέμματα το καλοφτιαγμένο σώμα της, χειροκρότησε

τον Αντώνη και τη Δέσποινα στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζονται και γλέντησε με την ψυχή της.



Οπως μαθαίνουμε, η ωραιότατη Μαρίνα έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στους δύο καλλιτέχνες, και έτσι δεν θα μπορούσε να απέχει από τη μουσική σύμπραξή τους για αυτήν τη σεζόν. Βέβαια δεν ήταν μόνη της, μια και πήγε με ένα τσούρμο φίλες της και το έκαψαν κανονικά...



Την επομένη, που ήταν Κυριακή, παρά το ξενύχτι, ξύπνησε, βάφτηκε, έβαλε το συνολάκι της και κίνησε για το Δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου πάντρεψε τον φίλο της τον Ακη! Και ενώ το ζευγάρι «ζούσε τον μύθο του», εκείνη ζούσε τον δικό της. Φωτογράφιζε με το κινητό της τον έρωτά της Γιώργο Πατούλη.

Γενέθλια για τη Φώφη με συγγενείς και γνωστούς

❱❱Γενέθλια είχε ανήμερα του Πολυτεχνείου η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγή Φώφη Γεννηματά. Εγινε 54 ετών και το γιόρτασε με φίλους της σε γκλάμορους ρεστοράν της Κηφισιάς, σε στενό και... απολύτως σοσιαλιστικό κλοιό! Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα σε καμιά εικοσαριά καλεσμένους της και υπό το φως κεριών και μουσικής, η Φώφη έσβησε κεράκια σε μια εντυπωσιακή τούρτα που εμφανίστηκε στο μέσον του δείπνου.

Δεν υπήρχε κανένα πολιτικό πρόσωπο στη χαρούμενη συντροφιά, παρά μόνο συγγενείς και φίλοι της επιχειρηματίες. Η πρόεδρος, ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Ανδρέα Τσούνη, δέχτηκε ευχές και πειράγματα για τα γενέθλιά της, αφού η περίοδος που διανύει είναι από τις καλύτερές της. Αυτό το τραπέζι η παρέα της είθισται να το κάνει κάθε χρόνο για χάρη της.

❱❱Η Γεωργία Γεννιά, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε δυναμικό «παρών» στις πορείες του Πολυτεχνείου πριν από είκοσι χρόνια, τότε που αυτές είχαν ιστορικό νόημα. Τότε ήταν μέλος της σπουδάζουσας του ΠΑΣΟΚ και μαζί με άλλους συμφοιτητές της ήταν παραστάτες της σημαίας στην πορεία. Αυτές τις στιγμές θυμήθηκε προχθές και τις μοιράστηκε με διαδικτυακούς φίλους της.
Δυνατή η Γεωργία τού χθες, την εποχή που ήταν εικοσάχρονο κορίτσι, αλλά και τού σήμερα, που είναι μια βουλευτίνα με τσαγανό!

Με τον νονό Κικίλια

❱❱Ο βαφτισιμιός είχε γενέθλια κι ο νονός... φυσικά ήταν «απίκο». Ο πρώην υπουργός και νυν τομεάρχης Εθνικής Αμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας πήρε τον Αλέξανδρο που γιόρταζε το Σάββατο και πήγαν για δωράκια σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το μικρό βαφτιστήρι του Βασίλη φωτογραφήθηκε στα δύο μέτρα συν ύψος που έχει ο νονός, αφού ανέβηκε στους ώμους του, παρουσία κοινού! «Οταν παρατάς τα ασήμαντα, για να ασχοληθείς με τα πολύ σημαντικά» είπε ο Κικίλιας σε όσους τον είδαν.

(!)

Δεν ήταν μια χαμένη, που λέει και το τραγούδι, αλλά μια βουκολική Κυριακή για την Ολυμπία Τελιγιορίδου. Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης «επιθεώρησε» χθες τα προβατάκια στην πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα «Αγρέκι». Η υφυπουργός πήγε στην Καστοριά, όπου δύο νέοι επιστήμονες θέλησαν να γίνουν κτηνοτρόφοι και έφτιαξαν μια πρότυπη καθετοποιημένη μονάδα. Ο Παντελής και ο Μιχάλης Βογιατζής υποδέχτηκαν την κυρία Τελιγιορίδου στη... στάνη τους, κι ίσως από το παράδειγμά τους κατάλαβε κι εκείνη τι σημαίνει ανάπτυξη without ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα