Άγριο νιάτο ο κανακάρης του Λάτσιου και της Μενεγάκη

SHOWBIZΆγριο νιάτο ο κανακάρης του Λάτσιου και της ΜενεγάκηΤετάρτη, Ιούνιος 27, 2018 - 15:21

❱❱ Ο 16χρονος κανακάρης της Ελένης Μενεγάκη έβαψε ξανθό ombre το μαλλί του κι έφυγε για διακοπές στην Ανδρο

Hair makeover για τον έφηβο γιο της Ελένης Μενεγάκη! Ο Αγγελος Λάτσιος, ο οποίος μοιάζει πολύ στον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, έκανε ξανθό ombre το μαλλί και έφυγε για διακοπές στην Ανδρο

με τον θείο του Θοδωρή Μισόκαλο!

Τελειώνοντας το σχολείο, ο 16χρονος αποφάσισε να κάνει δώρο στο εαυτό του μια αλλαγή στο look του και, παρότι δεν γνωρίζουμε αν είχε τη σύμφωνη γνώμη των γονιών του, του πηγαίνει πολύ.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού -όπου ξόδεψαν πολύ τηλεοπτικό χρόνο για να σχολιάσουν την αλλαγή στα μαλλιά του νεαρού-, ο μοναχογιός της ωραίας Ελένης είναι περιζήτητος στα κορίτσια, που τρελαίνονται για πάρτη του!

Τις τελευταίες μέρες ο Λάτσιος τζούνιορ κάνει διακοπές στην Ανδρο με έναν φίλο του, τον αγαπημένο του θείο Θοδωρή, με τον οποίο βγαίνουν συχνά και στην Αθήνα, και τη σύντροφό του τελευταίου Φένια.

Για του λόγου το αληθές, ο wild Αγγελος ανέβασε φωτογραφία τους στην παραλία, όπου φαίνεται να περνούν καταπληκτικά. Ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media -όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του-, μέσα από τα οποία μας ενημερώσει για ό,τι συμβαίνει στη ζωή του.

Άγγελος ΛάτσιοςΓιάννης ΛάτσιοςΕλένη ΜενεγάκηγιοςΘοδωρής Μισόκαλος
Keywords
Τυχαία Θέματα