Αυτοδύναμη Σταρ Ελλάς!

SHOWBIZΑυτοδύναμη Σταρ Ελλάς!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018 - 14:33

❱❱ Πανηγυρικά στην επόμενη φάση του «Next Top Model» η Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία άφησε άφωνη την επιτροπή

Μια Σταρ Ελλάς στο «Greece’s Next Top Model»! Η Μικαέλα Φωτιάδη, που κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2015 και έναν χρόνο μετά στέφθηκε

Μις Ευρώπη, δοκίμασε τις δυνάμεις της στο reality του Star περνώντας πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Τα τελευταία δύο χρόνια η όμορφη ξανθιά είχε βάλει στην άκρη τα επαγγελματικά της, καθώς έγινε μανούλα ενός γιου (ενός έτους σήμερα) από τον αγαπημένο της, επίσης μοντέλο και επιχειρηματία, Γιάννη Μπορμπόκη, αλλά -όπως φαίνεται- κάνει restart!

Η Μικαέλα πήγε στην οντισιόν σχεδόν αμακιγιάριστη, πολύ άνετη και κέρδισε τους κριτές με το χαμόγελό της αλλά και το απίστευτο σώμα της. Μίλησε για το δύσκολο διάστημα που θήλαζε το μωρό της και το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη μεγάλη αλλαγή που συντελέστηκε στη ζωή της, αλλά και για την επιθυμία της να επανέλθει στον χώρο του μόντελινγκ. Επίσης, δεν έκρυψε πως μελλοντικά θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση, με μοναδική παρατήρηση εκείνη της Βίκυς Καγιά για το πολύ κίτρινο ξανθό χρώμα των μαλλιών της, που χρειάζεται επειγόντως αλλαγή.

Η καλλονή, που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του «GNTM», γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στη Χάγη της Ολλανδίας, χώρα καταγωγής της μητέρας της. Σε ηλικία 9 χρόνων μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Ελλάδα (συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα της Κρήτης, απ' όπου κατάγεται ο πατέρας της). Η προσαρμογή της ήταν δύσκολη τα πρώτα χρόνια, όμως στη συνέχεια αγάπησε την Ελλάδα. Μετά την ανάδειξή της ως η ωραιότερη Ευρωπαία ο σύντροφός της Γιάννης Μπορμπόκης της έκανε πρόταση γάμου και λίγο καιρό μετά ήρθε και η εγκυμοσύνη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα