Αυτό είναι το «τέρας» που κακοποιούσε σεξουαλικά την 8χρονη ανιψιά του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑυτό είναι το «τέρας» που κακοποιούσε σεξουαλικά την 8χρονη ανιψιά τουΔευτέρα, Νοέμβριος 13, 2017 - 16:52

❱❱ Με εισαγγελική εντολή δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 59χρονου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 8χρονη ανιψιά του και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καπαγερόπουλο (φωτό), ο οποίος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται ότι αρνήθηκε την κακοποίηση του κοριτσιού και παραδέχθηκε μόνο το άσεμνο φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του, το οποίο απεικόνιζε το θύμα του. Δεν έπεισε, όμως, την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, που τον έκριναν ομόφωνα προσωρινά κρατούμενο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τη διετία 2014-15 ο 59χρονος προέβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ηλικίας 8 ετών -τότε- ανιψιάς του και τη φωτογράφιζε. Κατά τη σύλληψή του στον χώρο της εργασίας του κατασχέθηκαν ρολόγια χειρός και ένα στυλό με κάμερες, με τα οποία φέρεται ότι κατέγραφε και συναδέλφους του εν αγνοία τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα