Tόπλες με φουσκωμένη κοιλίτσα

ΚΟΣΜΟΣTόπλες με φουσκωμένη κοιλίτσαΤετάρτη, Δεκέμβριος 14, 2016 - 17:02

Το υπέροχο «κλικ» που ανέβασε στο διαδίκτυο η 37χρονη τραγουδίστρια Pink

Μια τρυφερή φωτογραφία με αγκαλιάσματα όλο στοργή κοινοποίησε η τραγουδίστρια Pink. Η 37χρονη τραγουδίστρια απεικονίζεται τόπλες, να καλύπτει με τα χέρια της το στήθος της, ενώ κάτω ακριβώς από τα δικά της φαίνονται τα χεράκια της πεντάχρονης κόρης της να αγκαλιάζουν τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Η λεζάντα που συνοδεύει την υπέροχη φωτογραφία γράφει πως η πεντάχρονη Γουίλοου χαϊδεύει την κοιλιά της μαμάς της σαν να κάνει κούνια το αδελφάκι που έρχεται. Το αν θα γίνει πιο... ροζ ο κόσμος της Pink (Ροζ) και της πρωτότοκης κόρης της Γουίλοου ή αν θα προστεθεί και λίγο γαλάζιο, μικρή σημασία έχει.



Αυτό που μετρά είναι πως, όπως εξομολογείται η τραγουδίστρια, η κόρη της είναι ενθουσιασμένη με το αδελφάκι που θα αποκτήσει. Οπως είχε αποκαλύψει προ καιρού ο σύζυγός της Κάρεϊ, θέλουν να είναι έκπληξη το φύλο και του δεύτερου παιδιού, όπως ήταν και του πρώτου, μέχρι τη γέννα. «Εχουμε μια πριγκίπισσα, οπότε ελπίζω ότι θα αποκτήσουμε και ένα αγόρι».

Η 37χρονη βραβευμένη με τρία Grammy τραγουδίστρια λάμπει στη φωτογραφία, με λευκό σαλβάρι να καλύπτει τα πόδια της, έχοντας τα μαλλιά της ξανθορόζ κοτσίδες, στον λαιμό της περιδέραια σε γήινες αποχρώσεις, ενώ τα χέρια μαμάς και κόρης είναι καλυμμένα με πολύχρωμα βραχιόλια από χάντρες. Και, αν εξαιρέσει κανείς το μακιγιάζ, η γήινη εικόνα της Pink δεν απέχει πολύ από τις απλές, καθημερινές εμφανίσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα