Η Τζολί δεν αφήνει (!) τον Πιτ να βλέπει τα παιδιά τους

ΚΟΣΜΟΣΗ Τζολί δεν αφήνει (!) τον Πιτ να βλέπει τα παιδιά τουςΤετάρτη, Δεκέμβριος 14, 2016 - 16:59

Η κινηματογραφική «Λάρα Κροφτ» απαίτησε (μέσω δικηγόρων) από τον 52χρονο να περνάει από τεστ για ναρκωτικά και αλκοόλ τέσσερις φορές τον μήνα προκειμένου να του επιτρέπει να τα συναντάει

Οι εχθροπραξίες μεταξύ Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συνεχίζονται, αν και γίνονται με το γάντι και

μέσω δικηγόρων.

Η κινηματογραφική «Λάρα Κροφτ», που έχει εξελιχθεί σε πολύ αυστηρή και επιφυλακτική πολύτεκνη μητέρα, απαίτησε μέσω των εκπροσώπων της ο Μπραντ Πιτ να περνάει από τεστ για ναρκωτικά και αλκοόλ τέσσερις φορές τον μήνα προκειμένου να του δίνεται το πράσινο φως να συναντά τα παιδιά όσο διαρκεί η δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία τους.



Αυτή η απαίτηση της Τζολί ήρθε στο φως αφότου ο 52χρονος Πιτ έχασε την προσφυγή του στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας, με την οποία επιδίωκε την πλήρη μυστικότητα όλων των εγγράφων και των συζητήσεων που αφορούν τη δικαστική διαδικασία. Το στρατόπεδο του ηθοποιού έχει διαπιστώσει από τις νομικές κινήσεις της αντιπάλου ότι κάθε άλλο παρά θέλει να διατηρήσει την υπόθεση αυτή ιδιωτική.

Στο έλεος των διαρροών

Το γεγονός όμως ότι το δικαστήριο δεν δέχτηκε το αίτημά του σημαίνει ότι βρίσκονται στο έλεος των διαρροών όλες οι λεπτομέρειες για τα προαπαιτούμενα των επισκέψεών του στα παιδιά, αλλά και οι ακόμα πιο ευαίσθητου χαρακτήρα διευθετήσεις που έχουν να κάνουν με τις κοινές οικογενειακές συναντήσεις των παιδιών και του πρώην ζευγαριού με ψυχολόγο.

Οι πρώην «Bradgelina» θα εμφανιστούν στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα για να συζητήσουν την επιμέλεια και, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η HollywoodLife.com, τα πράγματα μάλλον θα γίνουν πιο εκρηκτικά.
«Προετοιμαστείτε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα, αυτό το διαζύγιο είναι έτοιμο να πάρει πολύ άσχημη τροπή» αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Η Αντζελίνα είναι πραγματικά αναστατωμένη. Δεν πίστευε ότι ο Μπραντ θα την πολεμήσει τόσο σκληρά για τα παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα