Tόπλες δίπλα δίπλα Χάιντι Κλουμ και Ζιζέλ

ΚΟΣΜΟΣTόπλες δίπλα δίπλα Χάιντι Κλουμ και ΖιζέλΔευτέρα, Δεκέμβριος 17, 2018 - 19:27

❱❱ Σάρκα και οστά στη μεγαλύτερη ανδρική φαντασίωση έδωσαν η Χάιντι Κλουμ και η Ζιζέλ

Δύο από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη βρέθηκαν topless στο ίδιο κρεβάτι, όχι όμως για πονηρό σκοπό αλλά για τις ανάγκες της προώθησης του νέου βιβλίου της Ζιζέλ.

Η 45χρονη Γερμανίδα καλλονή και η 38χρονη Βραζιλιάνα σεξοβόμβα άφησαν για λίγο τους συντρόφους τους και φωτογραφήθηκαν γυμνές ξαπλωμένες κάτω από ένα λευκό σεντόνι, κρατώντας στα χέρια τους ένα αντίτυπο του βιβλίου «Lessons: my path to a meaningful life», τα έσοδα του οποίου διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η φωτογραφία τους, όπως ήταν αναμενόμενο, σάρωσε τα likes στα social media και εκτιμάται ότι θα εκτοξεύσει και τις πωλήσεις του βιβλίου εν όψει εορτών.

Οι δύο σταρ της πασαρέλας, οι οποίες συνδέονται με στενή φιλία, απολαμβάνουν το τελευταίο διάστημα την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική τους ζωή. Η μεν Ζιζέλ φέρεται ότι έχει ξεπεράσει πλήρως την κρίση που είχε υπάρξει στον γάμο της με τον σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, ενώ η Κλουμ ύστερα από πολλές αποτυχημένες σχέσεις δείχνει να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 29χρονου μουσικού Τομ Κάουλιτζ, τον οποίο γνώρισε ακόμα και στα παιδιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα