Tα ωραιότερα... γκολ

SHOWBIZTα ωραιότερα... γκολΤρίτη, Μάιος 16, 2017 - 16:40

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Οι celebrities έπαιξαν μπάλα για καλό σκοπό! Φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, έκαναν ένα μικρό ζέσταμα και ξεχύθηκαν στο γήπεδο με αντιπάλους επαγγελματίες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Εμπνευστής της αναμέτρησης διασήμων και αθλητών στο γκαζόν ήταν ο Μάρκος Σεφερλής, με τα έσοδα του event να πηγαίνουν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Η συνάντηση των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Γήπεδο Σουρμένων και μπορεί να μην ίδρωσαν όλοι τη φανέλα, αλλά ακόμα και η παρουσία τους στις κερκίδες ως θεατές ενίσχυσε τον ιερό σκοπό της διοργάνωσης.

Ο «Survivor» Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε στο γήπεδο με τον γιο του Μανώλη και αγωνίστηκε παρέα με τον ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, τα μοντέλα Κώστα Φραγκολιά και Δημήτρη Αλεξάνδρου, φυσικά τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Σπύρο Ζωίτσα εναντίον παλαίμαχων παικτών (μεταξύ των οποίων είναι ο Νίκος Βαμβακούλας, ο Νίκος Γραμμένος, ο Γιώργος Γεωργαμλής, ο Γιώργος Καζαντζής και ο Αντώνης Γλύκας. Στον πάγκο έδωσαν το «παρών» οι Σταμάτης Γονίδης, Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Κουρκούλης, Γιώργος Τσαλίκης, Χρήστος Χολίδης, Αλέκος Ζαζόπουλος, Κυριάκος Κυανός και Χριστιάνα Καρνέζη.

Μικροσκοπικό σορτσάκι

Στο γήπεδο βρέθηκε επίσης και η σούπερ σέξι Σάσα Μπάστα, η οποία φορούσε κόκκινο μικροσκοπικό σορτσάκι, μπλουζάκι δεμένο κάτω από το στήθος και κόκκινες ψηλές κάλτσες, που ήταν ασορτί με τα αθλητικά της παπούτσια. Η τραγουδίστρια με ευχάριστη διάθεση και ενθουσιασμό «έπαιζε» χωρίς αντίπαλο στο γήπεδο, αφού είχε το απαραίτητο styling, που παρέπεμπε σε cheerleader, προκαλώντας... λιποθυμικά επεισόδια στον αντρικό πληθυσμό!

Ο σεφ Εκτορας Μποτρίνι φρόντισε για το ελαφρύ γεύμα των πρωταθλητών, ενώ στο παρεάκι βρέθηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής ήταν η ψυχή της παρέας, ξεσηκώνοντας την κερκίδα με τα αστεία και τα συνθήματά του.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα