Αmerican bar!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΑmerican bar!Τρίτη, Μάιος 16, 2017 - 15:42

Επεισόδιο στη Βουλή με Κασιδιάρη και Δένδια

Σκηνές... ροκ εκτυλίχθηκαν χθες στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συνεδρίαζαν από κοινού οι τέσσερις επιτροπές για το πολυνομοσχέδιο, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Ηλίας Κασιδιάρης χειροδίκησε κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Δένδια και τον καθύβρισε, με αποτέλεσμα να παρέμβει με αρκετή καθυστέρηση η Φρουρά!

«Δένδια, όχι από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω;» είπε σε έντονο ύφος ο βουλευτής της Χ.Α. στον πρώην υπουργό επειδή πέρασε μπροστά του ενώ είχε πάρει τον λόγο. «Τι ύφος είναι αυτό, τώρα;» απάντησε ο κ. Δένδιας. Το Κοινοβούλιο έγινε... american bar, με τον κ. Κασιδιάρη να σπρώχνει τον κ. Δένδια και τους βουλευτές της Χ.Α. να του πετούν μπουκάλια με νερό!

Ο πρώην υπουργός αποπειράθηκε να ανταποδώσει, αλλά τον σταμάτησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρίστος Δήμας. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όρμησαν προς τα έδρανα της Χρυσής Αυγής, φωνάζοντας «έξω φασίστες», ενώ ο προεδρεύων στην επιτροπή Μάκης Μπαλαούρας απέβαλε τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά χρειάστηκε να καλέσει 24 φορές (!) τη Φρουρά για να επέμβει!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα