Party μέχρι πρωίας για την Ελλάδα στο KOUROS CLUB

SHOWBIZParty μέχρι πρωίας για την Ελλάδα στο KOUROS CLUBΠέμπτη, Νοέμβριος 19, 2015 - 16:22

Πριν λίγες μέρες αυτό που έγινε στο KOUROS CLUB, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Με την σφραγίδα της Star GS Hellas 2014, Αθανασίας Κοφινιώτη, γιορτάστηκε η νίκη της Ελλάδας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς MISS

WORLD PEACE, στον οποίο η Ελλάδα καταταγεί στην 3η θέση ανάμεσα σε 90 χώρες.

Η Αθανασία Κοφινιώτη είναι πλέον η Τρίτη πρέσβειρα Ειρήνης στον κόσμο για το 2015, και το party επιστροφής της γιορτάστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο KOUROS CLUB, στην Καλλιθέα, που ήταν και ο επίσημος υποστηρικτής της στο εξωτερικό. Στο πάρτι παρευρέθησαν αρκετά μοντέλα – παλαιότεροι εστεμμένοι από τα STAR AND MR GS HELLAS, αλλά και φετινοί.

Επίσης αρκετοί επιχειρηματίες έδωσαν δυναμικό παρών... όλοι ήταν σε εύθυμη διάθεση, και εκτός από την νίκη της Αθανασίας για την Ελλάδα, νίκησε και η διασκέδαση, μιας που μέχρι πρωίας ο χορός και το τραγούδι δεν σταματούσε.

Ο ιδιοκτήτης του KOUROS CLUB, κύριος Φώτης Σταθόπουλος δήλωσε το εξής:

«Επενδύσαμε στην ομορφιά, επενδύσαμε στα STAR AND MR GS HELLAS, επενδύσαμε στην Ελλάδα, και εκ του αποτελέσματος δικαιωθήκαμε. Το KOUROS CLUB δίνει πολλά στην διασκέδαση 35 χρόνια τώρα, και είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε όποιον θέλει να διασκεδάσει ποιοτικά».

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα