«Party animal η Καμίλα στα 60s, με μεγάλη αδυναμία στους άντρες»

ΚΟΣΜΟΣΤα άγρια νεανικά χρόνια της Καμίλα«Party animal η Καμίλα στα 60s, με μεγάλη αδυναμία στους άντρες»Δευτέρα, Νοέμβριος 7, 2016 - 14:35

Σύμφωνα με το βιβλίο «On The Fringe», η δούκισσα της Κορνουάλης δεν ήταν όμορφη, αλλά είχε sex appeal

Μπορεί στα 69 της να εκπέμπει την αύρα της «αυστηρής» συζύγου του πρώτου στη διαδοχή του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου πρίγκιπα Καρόλου, στα νιάτα της όμως η δούκισσα

της Κορνουάλης Καμίλα κάθε άλλο παρά συντηρητική εικόνα είχε.

Στην ανέμελη δεκαετία του '60 η «Μίλα», όπως την αποκαλούσαν στα φοιτητικά της χρόνια, έζησε τόσο... άγριες καταστάσεις, ώστε όσοι τη γνώριζαν την αποκαλούσαν party animal|, που δεν είχε αφήσει άντρα για άντρα.

Ξεσάλωνε τόσο συχνά σε πάρτι που, όπως αναφέρει στο βιβλίο «On The Fringe» η 90χρονη Ιμοτζεν Τέιλορ, έχασε τη δουλειά της σε κορυφαία εταιρία διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Η Τέιλορ ήταν παρούσα όταν ο ιδιοκτήτης του Colefax And Fowler Τομ Παρ την πέταξε ωρυόμενος έξω από την εταιρία.

Την προηγουμένη η «Μίλα» είχε ξενυχτήσει χορεύοντας σε πάρτι και έφτασε για πολλοστή φορά με καθυστέρηση στο γραφείο, όπου εργαζόταν ως βοηθός. «Η δουλειά δεν ήταν σημαντική, διότι αυτό που είχε σημασία για την Καμίλα ήταν τα απογεύματα, τα Σαββατοκύριακα, τα άλογα, το κυνήγι, οι άνθρωποι και τα πάρτι» θυμάται η Τέιλορ.

Το ατελείωτο πάρτι

«Η ζωή εκείνη την εποχή, στα μέσα και τα τέλη της δεκαετίας του '60, ήταν ένα ατελείωτο πάρτι για την Καμίλα» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο βιογράφος της Κρίστοφερ Γουίλσον, χωρίς να αναφέρεται μόνο στον χορό. Μπορεί να της έλειπε η συμβατική ομορφιά, εξηγεί, είχε όμως προσωπικότητα και sex appeal, και γι' αυτό μεγάλη πέραση στους άντρες.

«Ηταν ελκυστική και σέξι» θυμάται ο Κέβιν Μπουρκ, ο οποίος, σύμφωνα με όσα λέγονταν, ήταν ο πρώτος με τον οποίο έκανε σεξ. Αλλοι υποστηρίζουν ότι ο πρώτος εραστής της ήταν ο γιος μεγαλοτραπεζίτη Ρούπερτ Χάμπρο κατά τη διάρκεια πάρτι, όταν η Καμίλα ήταν 17 ετών.

Λίγο αργότερα η Καμίλα συνάντησε τον αξιωματικό του Ιππικού Αντριου Πάρκερ Μπόουλς, που έμελλε να γίνει ο πρώτος σύζυγός της, και γοητεύτηκε από αυτόν.

Οι δυο τους είχαν κρυφές συναντήσεις σε διαμέρισμά του στο Νότινγκ Χιλ. Εκείνος όμως την απατούσε συνεχώς με νεαρές καλλονές της αριστοκρατίας. Ισως λοιπόν για να τον εκδικηθεί, αναφέρει ο Κρίστοφερ Γουίλσον, άρχισε κι εκείνη να ξενοκοιτάζει.

Χωρίς να εγκαταλείψει τον Αντριου, καθώς «ήθελε απεγνωσμένα να τον παντρευτεί για να λάβει τίτλο ευγενείας», έκανε ερωτικό δεσμό -μεταξύ άλλων- ξανά με τον Χάμπρο, αλλά και με τον πρίγκιπα Κάρολο, που αποδείχτηκε ο μεγάλος της έρωτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα