OFF και τα θερινά σινεμά!

18:07 2/7/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZOFF και τα θερινά σινεμά!Πέμπτη, Ιούλιος 2, 2015 - 18:01

Eν αναμονή του κυριακάτικου δημοψηφίσματος, ανάμεσα σε εκείνους -και είναι πάρα πολλοί- που τραβούν τα μαλλιά τους από απελπισία είναι και οι αιθουσάρχες, αφού σήμερα αντί για πέντε φιλμ βγαίνει στους κινηματογράφους μόνο μία ταινία.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Από την αρχή της εβδομάδας άρχισαν οι αναβολές, με το ένα φιλμ

μετά το άλλο να παίρνει τον δρόμο της... ματαίωσης, εξαιτίας των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων. Αλλωστε με δυνατότητα ανάληψης έως 60 ευρώ ημερησίως ποιος θα διαθέσει το ποσό που χρειάζεται για το εισιτήριο του κινηματογράφου;

Παρ' όλα αυτά, όσοι θελήσουν να ξεχάσουν για δύο ώρες τις δυσκολίες παρακολουθώντας μια ταινία, θα πρέπει να επιλέξουν κάποια από αυτές που ήδη κυκλοφορούν -ανάμεσά τους ορισμένες από τις πολυαναμενόμενες της σεζόν, όπως το «Jurassic World» και το «Terminator: Genisys»- ή ακόμη και τη μοναδική νέα κυκλοφορία. Πρόκειται για το φιλμ «Σχέση 5 με 7» που σκηνοθετεί ο Βίκτορ Λέβιν και πρωταγωνιστούν οι Αντόν Γιέλτσιν, Μπερενίς Μαρλό, Λάμπερ Ουίλσον, Ολίβια Θέρλμπι, Γκλεν Κλόουζ, Φρανκ Λανγκέλα.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι με... ωράριο. Ενας νεαρός επίδοξος συγγραφέας θα συναντήσει τυχαία στους δρόμους του Μανχάταν μια εντυπωσιακή Γαλλίδα και οι δυο τους θα κάνουν σχέση. Υπάρχει όμως ένα... μικρό πρόβλημα. Εκείνη είναι παντρεμένη και μπορεί να τον συναντά για σύντομα ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία μόνο μεταξύ 5.00 και 7.00. Κι ενώ ο νεαρός λαχταρά τη γυναίκα των ονείρων του για περισσότερο από δύο ώρες την ημέρα, αρχίζει να μαθαίνει σημαντικά πράγματα για τη ζωή και τον έρωτα.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Λέβιν, ο οποίος συμμετείχε στην επιτυχία της τηλεοπτικής παραγωγής «Mad men» ως σεναριογράφος και παραγωγός.

Keywords
Τυχαία Θέματα