Σοκ με νεαρό που έβαλε τέλος στη ζωή του

16:55 2/7/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκ με νεαρό που έβαλε τέλος στη ζωή τουΠέμπτη, Ιούλιος 2, 2015 - 16:52

Στα 28 χρόνια του έστρεψε καταπάνω του ένα κυνηγετικό όπλο και έβαλε τέλος στη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους, και σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στους συγχωριανούς του.

Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα στην υπόγεια αποθήκη του σπιτιού του, στην κοινότητα Ξεχασμένη της Ημαθίας, στη 1.30 χθες τα ξημερώματα.

Καταθέσεις

Οι λόγοι που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον 28χρονο δεν εξακριβώθηκαν. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας

δεν βρήκαν δίπλα του κάποιο σημείωμα με το οποίο να εξηγεί για ποιους λόγους αποφάσισε να φύγει από τη ζωή και παίρνουν καταθέσεις από άτομα του συγγενικού περιβάλλοντός του προκειμένου να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας.

Τα νέα για τον θάνατο του νεαρού μαθεύτηκαν αμέσως στη μικρή κοινωνία της κοινότητας που βρίσκεται κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Το χωριό δεν είχε ακόμη προλάβει να συνέλθει από την αυτοκτονία ενός άλλου νέου, ηλικίας 35 ετών, που έγινε πριν από μερικές μέρες!

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο 28χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς στο παρελθόν είχε χάσει τη μητέρα του, γεγονός που του είχε στοιχίσει, ενώ δεν είχε ούτε αδέλφια ούτε σχέσεις με άλλους συγγενείς του.

Keywords
Αναζητήσεις
ανφρας αποθηκη ξεχασμενη αυτοκτόνησε
Τυχαία Θέματα