O ροζ παράδεισος της Κλόε

ΚΟΣΜΟΣO ροζ παράδεισος της ΚλόεΔευτέρα, Μάρτιος 12, 2018 - 17:28

❱❱ Και η Μενούνος στο baby shower που οργάνωσε για τον ερχομό της κόρης της η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν

Οι... 50 αποχρώσεις του ροζ κυριάρχησαν στο baby shower που διοργάνωσε η Κλόε Καρντάσιαν για τον επικείμενο ερχομό της κόρης της στη ζωή, με καλεσμένες τις αδερφές της και τις κολλητές της φίλες, μεταξύ των οποίων και η Μαρία Μενούνος.

Το πάρτι έγινε σε μια από τις αίθουσες δεξιώσεων του «Bel Air Hotel», η οποία μεταμορφώθηκε σε ροζ παράδεισο για τις ανάγκες της ημέρας. Ροζ μπαλόνια, γιγάντιοι χνουδωτοί ελέφαντες, τεράστιες ανθοστήλες από ροζ τριαντάφυλλα και ροζ τραπεζομάντιλα συνέθεταν το σκηνικό για την περίσταση. Οι καλεσμένες έκαναν την εμφάνισή τους με σύνολα στις αποχρώσεις του ροζ και του σομόν, ακολουθώντας κάποιο άγραφο dress code.

Η πανευτυχής μέλλουσα μητέρα Κλόε Καρντάσιαν δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους 116.000.000 followers τις φωτογραφίες από την ξεχωριστή γιορτή, για την οποία η ίδια είχε επιλέξει ένα σομόν εφαρμοστό φόρεμα με φανταχτερά κεντήματα. Αν και το baby shower είναι παραδοσιακά μόνο για γυναίκες, το «παρών» έδωσε και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού που κυοφορεί Τρίσταν Τόμσον, ο οποίος είναι ήδη πατέρας ενός 15χρονου αγοριού από προηγούμενη σχέση του.

Από τις πρώτες που κατέφτασαν στον χώρο ήταν η Κένταλ Τζένερ, η οποία ίσως ήταν η μοναδική που δεν ντύθηκε στα ροζ, ενώ ακολούθησαν η Μαρία Μενούνος με σομόν τουαλέτα, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ, η μητριάρχις Κρις Τζένερ και η γιαγιά Μαίρη Τζο Σάνον.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα