DNA και από δεύτερο άνδρα στα νύχια της Δώρας Ζέμπερη

ΡΕΠΟΡΤΑΖDNA και από δεύτερο άνδρα στα νύχια της Δώρας ΖέμπερηΔευτέρα, Μάρτιος 12, 2018 - 16:33

❱❱ Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η έρευνα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Γιώργου Φιτσιάλου στην υπόθεση της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την έκθεσή του, που κατατέθηκε στον ανακριτή την περασμένη Παρασκευή, εκτός από το γενετικό υλικό ενός άγνωστου άνδρα που υπήρχε στα νύχια της εφοριακού, εντοπίστηκε και άλλο DNA σε άλλα πειστήρια!

Το

δείγμα γενετικού υλικού που βρέθηκε στα νύχια της άτυχης Δώρας ήταν τόσο βαθύ, ώστε δεν καλύφθηκε ούτε από το ίδιο το αίμα της, με αποτέλεσμα να είναι σίγουρο πια πως προήλθε κατά την έντονη πάλη του κατόχου του με το θύμα και όχι από ένα απλό άγγιγμα.

Νέα έρευνα

Μετά την εξέλιξη αυτή μέσω της ποινικολόγου Γιάννας Παναγοπούλου, που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, η οικογένεια ζητά να δρομολογηθεί νέα έρευνα, ώστε να εντοπιστούν ακόμα και μεταξύ σεσημασμένων οι κάτοχοι των διαφορετικών DNA που βρέθηκαν πάνω στην άγρια δολοφονημένη εφοριακό.

«Ανοίγει ένας δρόμος για να οδηγηθούμε στην αλήθεια και να δούμε τι πραγματικά συνέβη εκείνο το απόγευμα. Με πολλή εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη περιμένουμε σύντομα τις ενέργειες του ανακριτή. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και οι Αρχές έχουν συγκεκριμένο προσανατολισμό» είπε η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα