O Μαζωνάκης φόρεσε μπότες με... τακούνι!

SHOWBIZO Μαζωνάκης φόρεσε μπότες με... τακούνι!Τετάρτη, Νοέμβριος 19, 2014 - 16:30

Οι εκκεντρικότητες δεν έχουν τέλος για τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μετά τις φούστες, τις πιτζάμες, τα παράξενα σκουλαρίκια και τους κοθόρνους, ακολούθησε άλλο ένα στιλιστικό του χτύπημα.
Προχθές το βράδυ ο τραγουδιστής επισκέφτηκε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο κέντρο όπου εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο «Μαζώ», ο οποίος φέτος κρατά τον ρόλο του αφηγητή στο μιούζικαλ «Rocky Horror Show» που σκηνοθετεί στο Rex ο Κωνσταντίνος Ρήγος, φυσικά αποδέχτηκε την πρόταση

της Νατάσας να ανεβεί στην πίστα, να τη συνοδεύσει σε κάποια κομμάτια, αλλά να ερμηνεύσει και δικές του, μεγάλες επιτυχίες.


Οσο λοιπόν καθόταν στο τραπέζι του ο «Μαζώ» κανείς δεν είχε προσέξει την εμφάνισή του, αφού εκείνο που έβλεπαν ήταν το μαύρο T-shirt που φορούσε. Οταν όμως σηκώθηκε, αποκαλύφθηκε όλο το σετ! Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής είχε επιλέξει για την έξοδό του κόκκινο δερμάτινο παντελόνι, το οποίο είχε και κομμάτια που έκαναν ιριδισμούς (στον ίδιο πορφυρό τόνο), ενώ φορούσε και μαύρες μπότες με... τακούνι. Βέβαια ήταν από εκείνες που επιλέγουν οι χορευτές του φλαμένκο για να μπορούν να χτυπούν τα πόδια τους και να δίνουν ρυθμό και ένταση, ενώ ανάλογες φορούσε και ο Αντόνιο Μπαντέρας στις ταινίες του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ «Desperando» και «Once upon a time in Mexico», στις οποίες ο Ισπανός ηθοποιός υποδυόταν τον mariachi.


Βέβαια ο Γιώργος δεν συνδύασε τις μπότες με... σπιρούνια, γιατί, είπαμε, είναι εκκεντρικός αλλά όχι τόσο, αν και όλα τα περιμένουμε από τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη. Αλλωστε και στη θεατρική παράσταση συνδυάζει το κομψό κοστούμι του με κόκκινα παπούτσια!

Keywords
Τυχαία Θέματα