Κουφέτα για τον «σκληρό» ισοβίτη!

ΚΟΣΜΟΣΚουφέτα για τον «σκληρό» ισοβίτη!Τετάρτη, Νοέμβριος 19, 2014 - 15:57

Στα 80 του χρόνια ο ισοβίτης κατά συρροήν δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον, που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη σκοτώνοντας την ηθοποιό Σάρον Τέιτ, σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι, η οποία ήταν έγκυος, ετοιμάζεται να «νοικοκυρευτεί» με την 26χρονη αγαπημένη του. Εχει ήδη στα χέρια του τις άδειες γάμου, οι οποίες ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες των αμερικανικών μέσων, δεν αναγράφουν την ημερομηνία. Διευκρινίζεται ότι οι υπεύθυνοι της φυλακής έχουν ορίσει ειδικό συντονιστή για τον γάμο που θα πρέπει να γίνει έως τις αρχές Φεβρουαρίου.

Διαφορετικά, ο Μάνσον θα πρέπει να υποβάλει νέα αίτηση.


Η Αφτον Ιλέιν Μπάρτον, που τα τελευταία εννέα χρόνια έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και ζει κοντά στη φυλακή του Μάνσον δίνοντας μάχη μέσω διάφορων σάιτ προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, δηλώνει ότι θα παντρευτούν τον Δεκέμβριο. «Ετσι όλοι μπορείτε να ξέρετε ότι είναι αλήθεια. Θα συμβεί. Τον αγαπώ. Είμαι μαζί του» είπε χαρακτηριστικά.


Στους ισοβίτες, όπως είναι ο Μάνσον, δεν επιτρέπονται επισκέψεις συγγενών στη φυλακή, ούτε συζύγων. Παρ' όλα αυτά, όπως εξηγεί η Μπάρτον, ο γάμος τους θα τη διευκολύνει στην προσπάθειά της να τον αθωώσει, καθώς με την ιδιότητα της συζύγου θα έχει πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν δίνονται σε μη συγγενείς.
«Γελοίο» χαρακτήρισε από την πλευρά της τον γάμο η αδελφή της Σάρον Τέιτ, Ντέμπρα, που λειτουργεί ως εκπρόσωπος των θυμάτων του Μάνσον. «Νομίζω ότι είναι παρανοϊκό. Τι θα ήθελε μια νεαρή γυναίκα με σώας τας φρένας με έναν 80χρονο;» αναρωτήθηκε, ενώ αναφερόμενη στα πιθανά κίνητρα του Μάνσον για τον γάμο, σχολίασε «ο διάβολος είναι ζωντανός και καλά».


Η Μπάρτον επιμένει πάντως ότι την ενώνει πραγματική αγάπη με τον Μάνσον και τονίζει ότι ο γάμος θα είχε γίνει νωρίτερα αν ο μέλλων σύζυγός της δεν είχε «κάποια θέματα» στη φυλακή. Για την ακρίβεια, παραβίασε τρεις φορές τους κανόνες για κατοχή όπλου, απείλησε τους δεσμοφύλακες και αρνήθηκε να παράσχει δείγμα ούρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα