O Δημητράκης έγινε μετεωρολόγος για μια μέρα

ΡΕΠΟΡΤΑΖO Δημητράκης έγινε μετεωρολόγος για μια μέραΤετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019 - 16:11

❱❱ Μετεωρολόγος για μια μέρα έγινε ο 12χρονος Δημήτρης από τη Λαμία, όπως ήταν το όνειρο που ζήτησε να γίνει πράξη από τις «νεράιδες» του Make-A-Wish

Ο μικρός Λαμιώτης έχει πάθος με την πρόγνωση του καιρού, όπως φάνηκε από τα πρώτα λόγια που είπε στις «νεράιδες» της οργάνωσης, η οποία

κάνει πράξη επιθυμίες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας:
«Εύχομαι να γίνω μετεωρολόγος!» είπε και πρόσθεσε: «Μου αρέσει το χιόνι, θέλω να μάθω πώς γίνεται η πρόγνωση του καιρού»!

Ετσι έγινε και ο Δημήτρης έφτασε στην Αθήνα, όπου το πρώτο που παρατήρησε ήταν ο... καιρός της! Το ταξίδι στο όνειρό του ξεκίνησε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, όπου οι... συνάδελφοί του τον ξενάγησαν. Παρατηρούσε με θαυμασμό την «καρδιά» της μετεωρολογίας και δεν σταματούσε να ρωτά. Μάλιστα, στο κινητό του είχε μια εφαρμογή για προγνώσεις και εξηγούσε τι καιρό θα έκανε την επόμενη μέρα!



Στη συνέχεια επισκέφθηκε με το Make-A-Wish το στούντιο του ΑΝΤ1, όπου ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός προετοίμαζε το δελτίο των αγροτών. Τα μάτια του Δημήτρη έλαμψαν βλέποντας κάμερες, φώτα, μηχανήματα. Ο Δημήτρης διάβασε την πρόγνωση, πήρε θάρρος και στάθηκε δίπλα στον Τάσο Αρνιακό μπροστά στην κάμερα, για να πουν μαζί το δελτίο καιρού! Ο 12χρονος θα θυμάται για πάντα την εμπειρία και όλοι τού ευχήθηκαν να γίνει ένας σπουδαίος μετεωρολόγος όταν μεγαλώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα