Mamma mia η Παπαληγούρα

SHOWBIZMamma mia η ΠαπαληγούραΠέμπτη, Νοέμβριος 29, 2018 - 15:19

❱❱ H ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ακη Πάντο

Γεννητούρια στην εγχώρια showbiz. Η Λένα Παπαληγούρα έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον πολιτικό μηχανικό Ακη Πάντο.

Μπορεί ο γάμος τους, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο εν μέσω της καταιγίδας «Ζορμπάς», να μην κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως επιθυμούσαν, αφού διέρρευσε

ο χώρος της τελετής, ωστόσο ο ερχομός του πελαργού έγινε μυστικά και αθόρυβα.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποιήθηκε μέσω Instagram με ανάρτηση φωτογραφίας του ζευγαριού και του γιατρού της Λένας στην επίσημη σελίδα του μαιευτηρίου, όπου γεννήθηκε το μωρό.

«Η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα και ο σύζυγός της Ακης Πάντος έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το υγιέστατο αγοράκι τους γεννήθηκε στην Κλινική ΡΕΑ, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου. Στο πλευρό του ζευγαριού από την πρώτη στιγμή ήταν ο θεράπων ιατρός τους κ. Περικλής Παπαχριστόδουλος. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει!» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο post, το οποίο συνοδεύτηκε με hashtag το όνομα της πρωταγωνίστριας, με αποτέλεσμα να κάνει γοργά τον γύρο του διαδικτύου.

Οπως πληροφορηθήκαμε, το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στο σπίτι του βιώνοντας υπέροχες και πρωτόγνωρες στιγμές με το αγγελούδι του. Μεταξύ αυτών που έσπευσαν πρώτοι στο μαιευτήριο για να καμαρώσουν τον Πάντο τζούνιορ ήταν οι γονείς της Λένας, ο πατέρας της Αναστάσιος Παπαληγούρας, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, και η μητέρα της Ζαΐρα Ράλλη. Οσο για το όνομα που θα πάρει, σε δηλώσεις που έκανε η Λένα λίγο καιρό πριν γεννήσει είπε ότι θα ρίξουν κλήρο με τον καλό της προκειμένου να αποφασίσουν ποιος από τους δύο παππούδες θα είναι ο τυχερός.

Keywords
Τυχαία Θέματα