«Mακιγιάζ» στα οπίσθια της Εμιλι Ραταϊκόφσκι

ΚΟΣΜΟΣ«Mακιγιάζ» στα οπίσθια της Εμιλι Ραταϊκόφσκι Τρίτη, Μάρτιος 27, 2018 - 17:11

❱❱ Τα βάρη της συζυγικής ζωής άρχισε να νιώθει στο πετσί του ο σύζυγος της Eμιλι Ραταϊκόφσκι έναν μήνα μετά τον γάμο τους

Ο 30χρονος παραγωγός Σεμπάστιαν Μπέαρ Μακ Κλαρντ εκτέλεσε χρέη μακιγιέρ, αναλαμβάνοντας να βάλει τις τελευταίες πινελιές μακιγιάζ στα οπίσθια της διάσημης συζύγου του, στο backstage φωτογράφισής της.
Στη φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram φοράει μονάχα ένα πράσινο στρινγκ και δείχνει να έχει αφεθεί στα χέρια του συζύγου της, σίγουρη ότι θα αναδείξει όσο καλύτερα γίνεται το μεγαλύτερο προσόν της.



Εκείνος, από την πλευρά του, μοιάζει να απολαμβάνει τη διαδικασία, δεδομένου προφανώς ότι δεν θα ήθελε να αφήσει κάποιον άλλο να το κάνει.
Μόλις την προηγούμενη μέρα η Ραταϊκόφσκι είχε ανεβάσει μια εξίσου αποκαλυπτική φωτογραφία της, φορώντας μονάχα ένα ψάθινο καπέλο.

«Ποζάροντας για τον σύζυγό μου» ανέφερε στη λεζάντα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι την κάμερα κρατάει ο Μακ Κλαρντ.
Το 26χρονο μοντέλο είχε ξαφνιάσει τους θαυμαστές του τον περασμένο μήνα με την ανακοίνωση του γάμου του με τον 30χρονο παραγωγό, με τον οποίο είχε λίγο καιρό σχέση. Οπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ωστόσο, οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
έμιλι ραταϊκόφσκι τζον ντέιβιντ ραταϊκόφσκι
Τυχαία Θέματα