Η Κίρστεν Ντανστ είναι η μεγάλη έκπληξη του 2ου κύκλου του Fargo!

Οι φανατικοί του βραβευμένου με Χρυσές Σφαίρες και Emmy «Fargo» έχουν κάθε λόγο να λατρεύουν τον OTE TV και συγκεκριμένα το OTE CINEMA 4HD, αφού προβάλλει από τις 24 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη, στις 22.00, τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Ωστόσο, αν παρακολουθήσουν με προσοχή το σίριαλ, θα βρουν μία ακόμα αφορμή για να «ευγνωμονούν» το συνδρομητικό

κανάλι.

Η Κίρστεν Ντανστ δεν είναι μόνο μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς αλλά η αιτία που το κάθε αρσενικό μπορεί να καθηλωθεί μπροστά στην τηλεόραση. Η ξανθιά ηθοποιός υποδύεται την κομμώτρια της μικρής πόλης, σύζυγο του χασάπη, που κάνει μεγάλα όνειρα αλλά ζει μία μικρή περιορισμένη ζωή και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Τα πλάνα της σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή και σου δημιουργούν την ανάγκη να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα για εκείνη.

Η 33χρονη σταρ ξεκίνησε την πορεία της από δώδεκα ετών. Ήταν τότε που συμμετείχε με το ρόλο της Κλόντια στην ταινία «Συνέντευξη Με Έναν Βρυκόλακα», μια ερμηνεία που της χάρισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα β' γυναικείου ρόλου. Την ίδια χρονιά, μάλιστα, εμφανίστηκε στην ταινία «Μικρές Κυρίες».

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Διεθνή φήμη απέκτησε όταν υποδύθηκε τη Μέρι Τζέιν Γουάτσον στην τριλογία «Spider-Man». Από τότε, τα φιλμ της περιλαμβάνουν αισθηματικές κομεντί, όπως «Έρωτας με την Πρώτη... Μπαλιά», κομεντί φαντασίας, όπως «Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού» και δραματικές κομεντί, όπως το «Elizabethtown». Το αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν το 2011, όπου και κέρδισε το βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ των Καννών για την ερμηνεία της στην ταινία «Melancholia».

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της γοητευτικής Χολιγουντιανής; Δεν είναι παντρεμένη και δεν έχει ταυτιστεί με κάποια μακροχρόνια σχέση. Βέβαια, φήμες την ήθελαν ζευγάρι με το συγγραφέα Τζεφ Σμιντζ, τον ηθοποιό Τζέικ Τζίλενχαλ και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Razorlight, Τζόνι Μπόρελ.

The post Η Κίρστεν Ντανστ είναι η μεγάλη έκπληξη του 2ου κύκλου του Fargo! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα