In love η Ηλιάκη με τον χορογράφο της Σπανού

16:39 2/1/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Καλή χρονιά» με έρωτα για Ηλιάκη - Λαδά In love η Ηλιάκη με τον χορογράφο της ΣπανούΠαρασκευή, Ιανουάριος 2, 2015 - 16:10

Τι δώρο έφερε το 2015 -αν και έβαλε και το 2014 το... χεράκι του- στη Μαρία Ηλιάκη; Εναν έρωτα! Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και συμμετέχουσα στο «Dancing with the stars 5» δεν είναι πλέον μόνη, αλλά ζευγάρι με τον Ηλία Λαδά. Αν

και ο χορογράφος ήταν δάσκαλος της μελαχρινής Ελισάβετ Σπανού (έχει αποχωρήσει), φαίνεται ότι τελικά έχει προτίμηση στις ξανθιές. Οι πολύωρες πρόβες και η προετοιμασία πριν από το show έφεραν κοντά τη Μαρία και τον Ηλία και κάπως έτσι άρχισε το φλερτ. Και... εγένετο έρωτας!
Το αίσθημα

Η πληροφορία για το νέο ζευγάρι «διέρρευσε» από τους συμπαίκτες της παρουσιάστριας, με τον Φάνη Λαμπρόπουλο να είναι εκείνος που επιβεβαίωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 το αίσθημα.
Ωστόσο και μία πρώην συνεργάτιδα της Ηλιάκη είχε φροντίσει νωρίτερα να ρίξει τη... βόμβα. Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο κομμωτήριο μαζί με τη Μαρία. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη βαφή στα μαλλιά και τη φίλη της να παρακολουθεί έγραψε: «Νωρίτερα στο Panos Kallitsis Salon. Κάτι απασχολούσε τη Μαρία Ηλιάκη κι ό,τι και να έκανα δεν γελούσε! Νομίζω ότι είναι κάποιος έρωτας... Προσπάθησα να το ανακαλύψω... χωρίς μεγάλη επιτυχία!». Οι δύο γυναίκες συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στο «Κους κους» του Alpha και από τότε τις «δένει» δυνατή φιλία.

Επειτα ήρθε και η αποκάλυψη του Φάνη και το γλυκό «έδεσε»! Ωστόσο η Μαρία δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, όπως εξάλλου και ο Ηλίας. Βέβαια εκείνη ως καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά τον Νοέμβριο είχε πει ότι είναι ερωτευμένη, χωρίς πάντως να αποκαλύψει το όνομα του τυχερού. Να σημειώσουμε ότι για αρκετά μεγάλο διάστημα υπήρχε η έντονη φήμη πως η γλυκιά παρουσιάστρια διατηρούσε δεσμό με τον δημοφιλή τραγουδιστή Stan, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα