Βόμβα-μήνυμα στον Αλβανό

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒόμβα-μήνυμα στον Αλβανό Τετάρτη, Δεκέμβριος 31, 2014 - 16:00

Διπλή ζωή φαίνεται πως έκανε ο 35χρονος Αλβανός που βρήκε φριχτό θάνατο το πρωί της Δευτέρας μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο σασί του οχήματός του. Τα ερωτήματα παραμένουν πολλά, καθώς η Ασφάλεια βρήκε ένα μικρό οπλοστάσιο στο σπίτι του θύματος, ενώ δεν επιβεβαιώνεται -προς το παρόν- η πληροφορία ότι ο 35χρονος δούλευε ως πορτιέρης σε κλαμπ της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί

της Ασφάλειας στο σπίτι του θύματος βρήκαν και κατάσχεσαν τρία πιστόλια, ένα περίστροφο, μία χειροβομβίδα, μία σιδερογροθιά και πλήθος από σφαίρες διάφορων διαμετρημάτων.
Επιπρόσθετα, η 29χρονη φίλη του θύματος δήλωσε στην πρώτη κατάθεσή της ότι ο ίδιος τής είχε πει πως εργαζόταν ως πορτιέρης σε γνωστό κλαμπ. Ομως, οι αστυνομικοί μίλησαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και διαπίστωσαν τελικά πως ο 35χρονος Αλβανός ήταν απλώς θαμώνας του κέντρου - ή τουλάχιστον έτσι υποστήριξε ο υπεύθυνος του κλαμπ!


Επειτα από αυτά τα στοιχεία και παρά το γεγονός πως ακόμα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. δεν υπάρχει επίσημη απάντηση για τα ακριβή αίτια της έκρηξης στο Smart, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου -με τους οποίους είχε διαφορές ο 35χρονος- να έβαλαν τη βόμβα στο αυτοκίνητο, με πρόθεση να εκραγεί ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα. Σκοπός τους ήταν να του στείλουν «μήνυμα».

Η πτήση

Ομως δεν υπολόγιζαν πως εκείνη την ημέρα η φίλη του 35χρονου θα ταξίδευε για Τίρανα - μάλιστα, με πτήση στις 07.30 το πρωί. Ετσι, η έκρηξη σημειώθηκε ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του άτυχου αλλοδαπού. Πλέον, στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας έχουν μπει οι δοσοληψίες που είχε ο 35χρονος με ανθρώπους της νύχτας, ενώ ερευνάται και το παρελθόν του, καθώς το 2009 ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε απασχολήσει τη Δίωξη Ναρκωτικών για διακίνηση ηρωίνης και όπλων. Τελικά είχε κατηγορηθεί τότε μόνο για πλαστογραφία, καθώς δεν είχαν βρεθεί ναρκωτικά ή όπλα στην κατοχή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα