H βιονική γιαγιά από τη Χαλκίδα μιλάει για τη μάχη με τον ληστή

ΡΕΠΟΡΤΑΖH βιονική γιαγιά από τη Χαλκίδα μιλάει για τη μάχη με τον ληστή Παρασκευή, Σεπτέμβριος 14, 2018 - 20:13

❱❱ Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε η βιονική γιαγιά από τη Χαλκίδα, που δεν κατάφερε μόνο να κρατήσει τη χρυσή αλυσίδα την οποία φορούσε επί 40 χρόνια στον λαιμό της, αλλά και να τρέψει σε άτακτη φυγή τον επίδοξο ληστή που της επιτέθηκε!

Σε συνέντευξή της, η 73χρονη κυρία Γιώτα παραδέχεται ότι φοβήθηκε,

ωστόσο πάλεψε με νύχια και με δόντια για να σώσει το οικογενειακό κειμήλιο.

«Ευτυχώς, τη γλιτώσαμε και εγώ και η αλυσίδα μου» δηλώνει ανακουφισμένη και περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε. «Αντιλήφθηκα ένα αυτοκίνητο που πήγαινε αργά δίπλα μου, αλλά δεν έδωσα σημασία. Φαντάστηκα ότι ίσως κάτι έψαχνε» εξηγεί η... σούπερ γιαγιά. Ο οδηγός την προσπέρασε, αλλά ξαφνικά σταμάτησε, έκανε όπισθεν και βγήκε από το αυτοκίνητο.

«Μου επιτέθηκε κατευθείαν, βάζοντας τα χέρια του στον λαιμό μου και τραβώντας το χρυσαφικό μου» περιγράφει η ηλικιωμένη. «Εγώ έβαλα αμέσως τα χέρια στην αλυσίδα για να μη μου την πάρει και άρχισα να φωνάζω σε βοήθεια».

Η 73χρονη λέει ότι η βοήθεια ενός γείτονά της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη του 37χρονου δράστη. «Βγήκε αμέσως, είδε το περιστατικό και σημείωσε την πινακίδα του αυτοκινήτου του ληστή. Ετσι, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί σε κοντινή απόσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα