H Λιβάη Κοκκίνου ήρθε με «άγριες» διαθέσεις

SHOWBIZΤα ελεύθερα αγόρια κινδυνεύουν να καούν όπως τα... σπαρτά!H Λιβάη Κοκκίνου ήρθε με «άγριες» διαθέσειςΤετάρτη, Μάιος 16, 2018 - 15:26

❱❱ Η νέα παίκτρια του «Power of Love» Λιβάη Κοκκίνου ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στη βίλα του Σκάι

H Λιβάη Κοκκίνου έφερε... λίβα στο «Power of Love» και τα ελεύθερα αγόρια κινδυνεύουν να καούν όπως τα... σπαρτά! Η νέα παίκτρια του reality της αγάπης ήρθε

κατευθείαν από την Κύπρο, δηλώνει μοντέλο, δεν έχει συγγένεια με την Ελλη Κοκκίνου -σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν- και η πρώτη της επαφή με τη δημοσιότητα ήταν η συμμετοχή της στα κυπριακά καλλιστεία «Star Cyprus 2017».

Τότε δεν κέρδισε τον τίτλο, αλλά τώρα ευελπιστεί να κερδίσει την αληθινή αγάπη και (λίγο) παραπάνω προβολή.

Η Λιβάη, λοιπόν, είναι εκτός από όμορφη και ένα κορίτσι δυναμικό. Στον διαγωνισμό ομορφιάς μάλιστα δεν δίστασε να τα βάλει με το μέλος της κριτικής επιτροπής Νικόλα Ιωαννίδη, λέγοντάς του ότι αδικήθηκε από τη βαθμολογία και ότι άξιζε μεγαλύτερη.
Με αυτοπεποίθηση και αυταρέσκεια μπήκε και στη βίλα του έρωτα στην Κωνσταντινούπολη, δηλώνοντας πως ήρθε «για κάποιον ελεύθερο», ο οποίος -όπως μάθαμε- είναι ο Αλέξανδρος.

Ναζιάρα

Η Λιβάη είναι Τοξοτίνα στο ζώδιο και όταν είναι σε σχέση περιγράφει τον εαυτό της ως συναισθηματική και ναζιάρα.



Ενα από τα προτερήματά της στις διαπροσωπικές σχέσεις -σύμφωνα πάντα με την ίδια- είναι το στοιχείο της δοτικότητας, αλλά θεωρεί μείον της το γεγονός ότι συγχωρεί εύκολα.
Οχι όμως και την απιστία, την οποία θεωρεί αιτία χωρισμού, όπως και τα ψέματα, αλλά και την έλλειψη σεβασμού. Για να δούμε, λοιπόν, πώς θα τα πάει στη βίλα της... αμαρτίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα