H Γκαγέ βρήκε αλλού παρηγοριά

14:13 7/8/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣH Γκαγέ βρήκε αλλού παρηγοριάΠέμπτη, Αύγουστος 7, 2014 - 14:06

Αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι έκρινε οριστικά το ειδύλλιο του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και της Ζιλί Γκαγέ. Φωτογραφίες της δεύτερης, που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «Voici», την εμφανίζουν να περνάει τις διακοπές της στην Κορσική ξέγνοιαστη και χαμογελαστή μ' έναν άλλο άνδρα, τη στιγμή που ο Ολάντ ξεκουραζόταν στην εξοχική κατοικία

των προέδρων της Γαλλίας, τη La Lanterne, η οποία βρίσκεται έξω από το Παρίσι.

Τον ξέχασε;

Η 42χρονη ηθοποιός, που έγινε η πρωταγωνίστρια ενός από τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα τα οποία έχουν συγκλονίσει το Μέγαρο των Ηλυσίων (αφού η αποκάλυψη της σχέσης της με τον Ολάντ έστειλε την τότε πρώτη κυρία Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο), φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν, όπως και τον Ολάντ. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το γαλλικό περιοδικό η ηθοποιός έχει συλληφθεί από τον φακό σε παραλία της Κορσικής με τον δικηγόρο Πιέρ Πουιμπασέ. Στο δημοσίευμα που τις συνοδεύει αναφέρεται ότι η Γκαγέ έμεινε πέντε μέρες εκεί προτού επιστρέψει στο Παρίσι. Το περιοδικό επιλέγει να ερμηνεύσει τη σχέση ανάμεσα στον δικηγόρο και την ηθοποιό ως... φιλική (προφανώς, για τον φόβο των αγωγών), ενώ ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι ηθελημένα αμφιλεγόμενος: «Βρίσκει παρηγοριά στον Πιερ! Ο γάμος της με τον Ολάντ δεν είναι της παρούσης».

Ο δικηγόρος, που θεωρείται από τους κορυφαίους σε οικονομικές υποθέσεις, φέρεται να κάλεσε την ηθοποιό στην Κορσική. Εκείνη, «που αισθανόταν μια πελώρια ανάγκη να πάρει ανάσα», απάντησε θετικά και κατέφυγε στο πανέμορφο σπίτι στην παραλία του Πορτίτσιο, «μέρος ιδανικό για να ικανοποιήσει την ανάγκη της να απομονωθεί». Το περιοδικό μάλιστα τονίζει ότι «σχεδόν ποτέ δεν βγήκαν από εκεί, παρά μόνο για να πάνε στην παραλία νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ».

Οταν πέρασαν πέντε μέρες, ο παπαράτσι που παραφύλαγε για τα κλικ την ακολούθησε στο αεροδρόμιο και, όπως αναφέρει το περιοδικό, διαπίστωσε ότι η Γκαγέ έφευγε με βαριά καρδιά. Σπεύδει ωστόσο να μας καθησυχάσει, αποκαλύπτοντας ότι η ηθοποιός και ο δικηγόρος βλέπονται συχνά και στο Παρίσι.

Η Ζιλί Γκαγέ μακριά από τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και, στην ένθετη, το εξώφυλλο του περιοδικού «Voici» που δημοσίευσε τις φωτογραφίες

Αυτό το δημοσίευμα φαίνεται να διαψεύδει τις προβλέψεις αστρολόγου που ήθελε τον Ολάντ και την Γκαγέ να παντρεύονται στις 12 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία ο Γάλλος πρόεδρος συμπληρώνει τα 60 του χρόνια.

Κατ. Νικολοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα