Προχωρά η στελέχωση με νέες αφίξεις στα «Κλεμμένα όνειρα»

16:48 5/8/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΠροχωρά η στελέχωση με νέες αφίξεις στα «Κλεμμένα όνειρα»Τρίτη, Αύγουστος 5, 2014 - 16:41

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου ξεκινούν τελικά τα γυρίσματα για τα «Κλεμμένα όνειρα» του Mega, η πρεμιέρα των οποίων θα γίνει τον Δεκέμβριο. Μάλιστα, με γοργούς ρυθμούς προχωρά η στελέχωση του ανανεωμένου καστ που θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της καθημερινής σειράς, σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ και γενική επιμέλεια του Δημήτρη Αρβανίτη.

Εκτός από τον Μάξιμο

Μουμούρη, για τον οποίο ήδη έχουμε γράψει - μάλιστα η συμμετοχή του στη σειρά-θρύλο έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, πριν από λίγα 24ωρα συμφώνησαν να παίξουν και οι Τζένη Διαγούπη, Ιζαμπέλα Κογεβίνα, Ευαγγελία Μουμούρη, Αφροδίτη Αντωνάκου και Ισιδώρα Δωροπούλου. Πρόκειται για αφίξεις που σίγουρα θα συζητηθούν, ιδιαίτερα εκείνη της Κογεβίνα, την οποία απολαύσαμε στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega «Με τα παντελόνια κάτω».

Οντισιόν

Οι συντελεστές έχουν λάβει ήδη τα δύο πρώτα επεισόδια ώστε να μπουν στο κλίμα, ενώ παράλληλα η σκηνοθέτρια πραγματοποιεί νέες οντισιόν προκειμένου να ολοκληρώσει το καστ. Δεδομένου ότι η σειρά αναφέρεται σε ήρωες έως τριάντα ετών, η Εσκενάζυ ψάχνει για νέα φιντανάκια σε δραματικές σχολές, ενώ κάνει παράλληλα και ρεπεράζ χώρων για τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τη συνέχεια της ιστορίας, ο Σταύρος (Κωνσταντίνος Λάγκος) θα γίνει διευθυντής του κολεγίου και δίπλα του θα έχει πάντα τον κολλητό του φίλο Ρώσο (Ορέστης Τρίκας). Στη σειρά παραμένει ο Λευτέρης (Γιώργος Σουξές), ενώ θα γνωρίσουμε και τη σύζυγό του από το παρελθόν, την οποία θα υποδυθεί η Βάνα Ραμπότα.

Επίσης, η Υρώ Λούπη θα επιστρέψει στον ρόλο της Λουίζας και θα αναστατώσει πολλούς άνδρες. Αν του το επιτρέψει ο Στρατός, στα νέα επεισόδια θα δούμε και τον Ορφέα Παπαδόπουλο, ενώ η Ελισάβετ Μουτάφη και η Αθηνά Οικονομάκου αποχώρησαν οριστικά.

Keywords
Αναζητήσεις
σαντυ κλεμμενα ονειρα
Τυχαία Θέματα