Espresso Girl: ΦΛΩΡΑ ΜΑΚΡΗ

11:51 6/4/2020 - Πηγή: Espresso

Από τον υγρό στίβο στην τηλεόραση!

Έκανε πρωταθλητισμό στο water polo αλλά οι επαγγελματικές της αναζητήσεις την έστρεψαν στον χώρο των media

Με πρότυπο δύο πολύ δυναμικούς γονείς και σε συνδυασμό με τον πρωταθλητισμό στο water polo που έκανε για 10 χρόνια απέκτησε πειθαρχία που την βοηθάει μέχρι και σήμερα να τα βγάζει πέρα σε ότι κι αν κάνει.

Οι επαγγελματικές της

αναζητήσεις την έστρεψαν στο χώρο των media, της μόδας και της τηλεόρασης όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα. Πρόσφατα λάνσαρε ένα νέο brand το Vavanta, με προϊόντα που έχουν σκίτσα του γνωστού Eλληνα σκιτσογράφου και πατέρα της -Θοδωρή Μακρή- και μαζί με την μικρότερη αδερφή της τρέχουν γι’ αυτό.

Ακόμη προωθεί μεγάλες εταιρείες μέσα από το δικό της site το Alterpen.gr και το προσωπικό της Instagram ενώ εργάζεται και ως Digital Manager. Eχει συμπαρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Μπάλα» επί 4 έτη όμως φέτος παρουσίασε κάτι τελείως διαφορετικό, μια μουσική εκπομπή.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Eχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ΜΜΕ σε ιδιωτική σχολή ενώ διατηρεί τίτλους και ως Digital Manager.

ΣΤΟΧΟΣ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να γυρίσει τον κόσμο, να έχει πάντοτε έμπνευση για να «απογειώνει» ότι κι αν κάνει και να δημιουργήσει την δική της μεγάλη οικογένεια.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Κάνει μια θετική σκέψη πριν κοιμηθεί και μία μόλις ξυπνήσει.

KAKH ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Η τελειομανία και η ειρωνεία της.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το πρόσωπό της και η προσωπικότητα της, της λένε!

ΣΤΕΚΙ: Ο Πειραιάς.

ΦΛΕΡΤ: Τη φλερτάρουν αρκετά.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Ο πιο δυναμικός από εκείνη, ο εφευρετικός σε δύσκολες στιγμές, ο δοτικός, με χιούμορ και φυσικά με όνειρα και στόχους.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Ταξιδεύει συχνά, διαβάζει βιβλία που την εμπνέουν, ζωγραφίζει και κάνει yoga.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να έχει αληθινές σχέσεις γεμάτες αγάπη, να απολαμβάνει και να αδράζει τη κάθε μέρα και ο κόσμος να προσπαθεί να γίνεται καλύτερος.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: H Ιθάκη της!

Πηγή: Espresso Girl: ΦΛΩΡΑ ΜΑΚΡΗ - Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα