Στη δίνη του ιού το « Φεγγάρι του αβγού»

09:48 6/4/2020 - Πηγή: Espresso

Kόκκινο συναγερμό «εκπέμπει» η μεγαλύτερη πανσέληνος της χρονιάς, με τη «Ροζ Σελήνη» της Τρίτης 7 Απριλίου να συνδέεται άμεσα με τους θανατηφόρους κινδύνους της πανδημίας που έχει ζώσει ολόκληρο τον πλανήτη!

Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το υπερφεγγάρι, που αποκαλείται και «Φεγγάρι του αβγού», τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μοιάζει αστρολογικά σαν να εκκολάπτει το αβγό του ιού που σπέρνει τον τρόμο και την ανασφάλεια και στη χώρα μας!

Με το σπάνιο φαινόμενο να πραγματοποιείται τη νύχτα της 7ης Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού, οι κίνδυνοι που ξεπηδούν

από τον εφιάλτη του κορονοϊού διασπείρονται και πολλαπλασιάζονται, όπως και η φονική νόσος που χτυπά αλύπητα χιλιάδες ανθρώπους!

Η πάλη των πλανητών συνδέεται με την πάλη της επιστήμης να βάλει φρένο στην πανδημία!
Από τη μία ο Δίας, μαζί με τον Πλούτωνα, ενισχύει τους κινδύνους και από την άλλη ο Ερμής δίνει ελπίδα για το αύριο, για την επόμενη ημέρα, μόλις καταλαγιάσει η λαίλαπα της νόσου.

Όμως ο φόβος, αντί να μειώνεται, αυξάνεται, με τη Σελήνη να είναι στην πιο δύσκολη φάση της. Μαζικοί θάνατοι και ακόμη πιο ακραία μέτρα για την εξάπλωση του ιού δημιουργούν ασφυκτικό κλοιό.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί να ξεπεράσει την πανδημία με τις δυνατόν λιγότερες ανθρώπινες απώλειες και να μείνει όρθια, γιατί, όπως είπε και ο Κολοκοτρώνης: «Το Γένος μας και άλλες φορές σταυρώθηκε, αλλά ιδού ζώμεν». Όμως ο κορονοϊός πάτησε το κουμπί για τη διάλυση της ευρωζώνης, ενώ στην Αμερική ο Τραμπ είναι άγρια στριμωγμένος.

Στα όρια

Ο εγκλεισμός πολιορκεί την αντοχή και τα όρια πολιτών, με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία του πλανήτη, όπως και στην Ελλάδα, να ξεσπάσουν συγκρούσεις! Την εκρηκτική κατάσταση επιδεινώνει ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ασθένειας και της μόλυνσης. Σημαντικά, όμως, αστρολογικά φαινόμενα (με ή χωρίς άμεση συνάρτηση με το «Φεγγάρι του αβγού») καθορίζουν τις εξελίξεις έως τον Μάρτιο του 2021.

Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο (θα παραμείνει έως τις 2 Ιουλίου) και η σύνοδος Δία – Πλούτωνα, που θα είναι ενεργή έως τον Νοέμβριο του 2020. Αστρολογικό φαινόμενο το οποίο μέσα στη χρονιά θα συμβεί τρεις φορές και λαμβάνει χώρα περίπου κάθε 13 χρόνια.

Η επίδραση, όμως, του Αιγόκερου κρύβει κινδύνους για την Ελλάδα! Η ασύμμετρη εκ Τουρκίας απειλή, με «όπλο» τις ορδές μεταναστών, θα έχει ως αποτέλεσμα την παρέμβαση σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό στα σύνορα του ελληνικού Στρατού!

Το εκρηκτικό τοπίο ενισχύουν και ακραία φαινόμενα, με τον πρωθυπουργό να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για την προστασία από την οργή της φύσης. Σε παγκόσμιο επίπεδο η σύνοδος του Πλούτωνα φέρνει οικονομικό κραχ, με συνέπειες και στην ελληνική οικονομία. Απαιτείται ψυχραιμία και δικαιοσύνη προς τις ασθενέστερες οικονομικά ομάδες που έχουν λυγίσει από τα σκληρά Μνημόνια των περασμένων ετών.

Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Ηλιου στον Ταύρο τον Απρίλιο θα επικεντρωθεί στον δημιουργικό τομέα και στην προσπάθεια επανεκκίνησης, παρά τα απανωτά χτυπήματα λόγω του κορονοϊού, του τραπεζικού συστήματος της χώρας μας. Η αναμέτρηση του φωτός με το σκοτάδι θα είναι μετωπική…

Πηγή: Στη δίνη του ιού το « Φεγγάρι του αβγού» - Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φεγγάρι,fengari