Eπίσκεψη από το φάντασμα του σκύλου της

ΚΟΣΜΟΣEπίσκεψη από το φάντασμα του σκύλου τηςΔευτέρα, Ιούνιος 18, 2018 - 17:30

❱❱ Το χαμόγελο της Μισέλ Κρέιγκτον έσβησε από τα χείλη της, όταν πριν από δύο μήνες έχασε τον σκύλο της

Τώρα όμως αντιμετωπίζει ξανά με αισιοδοξία τη ζωή, καθώς είναι πεπεισμένη ότι το φάντασμα του σκύλου είναι μαζί της. Μάλιστα, η Καναδή υποστηρίζει ότι κατάφερε να το δει και να το βγάλει φωτογραφία.

Η 44χρονη από τη Μανιτόμπα ήταν πολύ δεμένη με τον γερμανικό μολοσσό που άκουγε στο όνομα Οκλεϊ και όταν τον έχασε τον Απρίλιο, που εκείνος ήταν έξι ετών, έπεσε σε κατάθλιψη. «Ημουν σοκαρισμένη και έκλαιγα

για μέρες, καθώς τα πάντα μου τον θύμιζαν» δήλωσε στα καναδικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνοντας ότι έθαψε τον Οκλεϊ για να νιώθει ότι είναι πάντα κοντά του.

Η ψυχολογική της κατάσταση χειροτέρεψε, μέχρι που πριν από λίγες εβδομάδες, όπως ισχυρίζεται, είδε το φάντασμα στου σκύλου πάνω στην κουρτίνα του καθιστικού της. «Οταν πρωτοείδα τη σκιά νόμισα ότι με γελούσαν τα μάτια μου, στη συνέχεια όμως παρατήρησα πόσο πολύ έμοιαζε με τον Οκλεϊ η φιγούρα του» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι τράβηξε γρήγορα φωτογραφία, καθώς κανείς δεν θα την πίστευε, και στη συνέχεια, όταν άνοιξε την κουρτίνα, η σκιά του σκύλου εξαφανίστηκε.

Τώρα η Κρέιγκτον χαμογελάει ξανά καθώς, όπως λέει, πιστεύει ότι ο σκύλος της είναι πάντα κοντά της κι ας μη βλέπει το φάντασμά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα