Dolce vita με το toy boy για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

20:04 3/7/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣDolce vita με το toy boy για την Κόρτνεϊ ΚαρντάσιανΤρίτη, Ιούλιος 3, 2018 - 20:02

❱❱ Κάθε λόγο να είναι αποκαλυπτική έχει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες σε ρομαντικές διακοπές με τον 25χρονο σύντροφό της Γιουνς Μπενζίμα στις ακτές της Ιταλίας.

Η 39χρονη σταρ πόζαρε πανευτυχής δίπλα στο νεαρό μοντέλο φορώντας το πιο αποκαλυπτικό μπικίνι της γκαρνταρόμπας της, πανευτυχής που ο ιδρώτας όλης της χρονιάς στο γυμναστήριο απέδωσε

καρπούς. Αν και μητέρα τριών παιδιών, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει πλέον αναλογίες μοντέλου, ωστόσο δεν επαναπαύεται. Ακόμα και στις διακοπές, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ίδια και τον αγαπημένο της να κάνουν τζόγκινγκ στους κήπους του ξενοδοχείου όπου διαμένουν, ενώ καθημερινά κολυμπούν με τις ώρες, κάνοντας βουτιές από το σκάφος που νοικιάζουν.

Πριν από το Πορτοφίνο, το ζευγάρι είχε περάσει λίγες ημέρες στο Κάπρι και νωρίτερα στη Ρώμη, ενώ, σύμφωνα με φήμες, αφορμή του ταξιδιού ήταν ο ένας χρόνος σχέσης τους. Ο Μπενζίμα και η Καρντάσιαν είχαν φωτογραφηθεί για πρώτη φορά μαζί τον Μάιο του 2017 σε γιοτ ανοιχτά των Καννών και έκτοτε έχουν κάνει πέντε φορές διακοπές μαζί. Αυτή τη φορά, μάλιστα, μαζί τους έχουν και τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει η Καρντάσιαν με τον πρώην σύζυγό της, τον 8χρονο Μέισον, την 5χρονη Πενέλοπε και την 3χρονη Ρέιν, γεγονός που μαρτυρά ότι η ίδια πιστεύει πως ο δεσμός τους έχει στέρεες βάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα