Designer αμόλησε στην πασαρέλα άντρες με φούστα και ζαρτιέρες!

ΚΟΣΜΟΣDesigner αμόλησε στην πασαρέλα άντρες με φούστα και ζαρτιέρες!Πέμπτη, Ιανουάριος 18, 2018 - 18:30

❱❱ Με φορέματα, μίνι φούστες, ακόμα και ζαρτιέρες που αποκάλυπταν τα... γραμμωμένα τριχωτά πόδια τους ανέβασε τα μοντέλα του στην πασαρέλα...

...της Ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι Ισπανός σχεδιαστής, θέλοντας με αυτό το... ενδυματολογικό “ίσωμα” να τους απελευθερώσει από τα αυστηρά πρότυπα του φύλου τους.



«Η Chanel απελευθέρωσε

τις γυναίκες μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο ντύνοντάς τες με ανδρικά υφάσματα, όπως το τουίντ. Και όταν ο Yves Saint Lauren τούς φόρεσε σακάκια, ήταν επανάσταση. Εγώ κάνω το αντίθετο» δήλωσε ο 25χρονος Palomo Spain από την Ανδαλουσία.

Ο νεαρός σχεδιαστής επέλεξε οι άνδρες μοντέλα του να φορέσουν περίτεχνα φορέματα, αποκαλυπτικές φούστες και μεταξωτές ζαρτιέρες, τα οποία συνδύασε με ψηλές μπότες, πέρλες και γυναικείες τσάντες. «Είναι ένας τρόπος να δώσεις τους άνδρες που μπορεί να το θέλουν τη δυνατότητα να φορέσουν πολύ σοφιστικέ υλικά και συγκεκριμένα σχέδια που έχουν ταυτιστεί με τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Δεν είμαι ο πρώτος και ο μοναδικός που το κάνει» πρόσθεσε ο Spain, ο οποίος δηλώνει μέλος της γενιάς που αρνείται να προσδιορίσει τους ανθρώπους βάσει φύλου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα