Κουκουλοφόροι έκαψαν το αυτοκίνητο της κόρης του Εμφιετζόγλου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚουκουλοφόροι έκαψαν το αυτοκίνητο της κόρης του ΕμφιετζόγλουΠέμπτη, Ιανουάριος 18, 2018 - 17:14

❱❱ Μαφιόζικη εμπρηστική επίθεση εξαπέλυσαν άγνωστοι, χθες, στις 3 τα ξημερώματα, στο ψ της Μελπομένης (Μελίνας) Εμφιετζόγλου...

... κόρης του επιχειρηματία και προέδρου της κατασκευαστικής εταιρίας Μηχανική Α.Ε. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Κηφισιά.

Από τις εκρήξεις πετάχτηκαν από τα σπίτια

τους αρκετοί κάτοικοι της γειτονιάς, που είναι ένας ήσυχος μικρός δρόμος με μονοκατοικίες. Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά, ενώ άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας πήραν μαρτυρικές καταθέσεις και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δικηγόρος της οικογένειας Αφροδίτη Μακρή, κατέγραψαν τη σκηνή και τους δράστες.

Στο βίντεο εμφανίζονται τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι πλησιάζουν το αυτοκίνητο και τοποθετούν από κάτω τον εκρηκτικό μηχανισμό. Ακολουθεί έκρηξη, με αποτέλεσμα το Volkswagen να τυλιχθεί στις φλόγες και να καταστραφεί ολοσχερώς. Η κυρία Μακρή επεσήμανε ότι η Μελίνα Εμφιετζόγλου (που είναι νομική εκπρόσωπος της εταιρίας) δεν είχε δεχθεί απειλές στο παρελθόν. Γι' αυτό, το Volkswagen βρισκόταν έξω από το σπίτι -αν και αυτό διαθέτει πάρκινγκ-, καθώς η ίδια δεν είχε λόγο να λαμβάνει προφυλάξεις. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, η οικογένεια Εμφιετζόγλου συνδέει το μαφιόζικο χτύπημα με τις δραστηριότητες της εταιρίας.

Η Μηχανική πέρασε μια περίοδο προβλημάτων, όμως ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και η κόρη του αγωνίστηκαν για να την κρατήσουν όρθια και τα κατάφεραν. Η εταιρία, σε συνεργασία με μια ιταλική, κατασκευάζει τη σιδηροδρομική γραμμή Ψαθόπυργος - Ρίο, ενώ έχει ανακηρυχθεί ανάδοχος σε τμήμα του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος και επιστρέφει έτσι δυναμικά στον κλάδο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ

Μελίνα ΕμφιετζόγλουαυτοκίνητοΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα