Celebrities με νεκρά σκυλιά στα χέρια!

ΚΟΣΜΟΣCelebrities με νεκρά σκυλιά στα χέρια!Πέμπτη, Ιούλιος 19, 2018 - 18:09

❱❱ Οι φιλόζωες Μπάσιντζερ και Πρίσλεϊ σε διαμαρτυρία έξω από το προξενείο της Κορέας στο Λος Αντζελες

Φορώντας λευκά γάντια και κρατώντας στα χέρια τους νεκρά σκυλιά και πλακάτ η Κιμ Μπάσιντζερ και η Πρισίλα Πρίσλεϊ ένωσαν τις φωνές τους με τους υπόλοιπους διαδηλωτές έξω από το Γενικό Προξενείο της Δημοκρατίας της Κορέας στο Λος Αντζελες, ζητώντας να μπει ένα τέλος στο εμπόριο κρέατος σκύλων.

Οι δύο σταρ,

γνωστές για τα φιλοζωικά τους αισθήματα, έγιναν ένα με τα μέλη της οργάνωσης Last Chance for Animals, τα οποία έδωσαν το «παρών» κρατώντας πλακάτ με νεκρά, γδαρμένα ζώα, που κρέμονταν από τον λαιμό τους σε τσιγκέλια. Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη, ωστόσο, ήταν η κίνηση των διοργανωτών να εμφανιστούν με νεκρά σκυλιά στα χέρια τους. Σύμφωνα με το «The Blast», επρόκειτο για σκυλιά τα οποία είχαν υποβληθεί προσφάτως σε ευθανασία -για διάφορους λόγους- και είχαν περισυλλέγει από τοπικό κτηνιατρείο, προκειμένου να προκαλέσουν αίσθηση.

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν δίστασαν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ένα νεκρό σκύλο ήταν και η πρώην σύζυγος του Ελβις, Πρισίλα Πρίσλεϊ, η οποία ωστόσο δεν συζητήθηκε τόσο γι' αυτή της την πράξη όσο για τον επίδεσμο με τον οποίο εμφανίστηκε στη μύτη, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι ήταν αποτέλεσμα πλαστικής επέμβασης. Η 73χρονη σταρ άλλωστε είναι γνωστό ότι είναι φαν των αισθητικών επεμβάσεων, ενώ κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα απατεώνα χειρουργού, που της είχε τοποθετήσει εμφυτεύματα βιομηχανικής σιλικόνης στο στήθος, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα