«Bitch» η Λόχαν

SHOWBIZ«Bitch» η ΛόχανΤετάρτη, Ιούλιος 25, 2018 - 17:58

❱❱ Απείλησε με απόλυση εργαζόμενη στο club της στη Ρόδο επειδή τόλμησε να φορέσει παπούτσια που δεν της άρεσαν

Συμβαίνουν κι αυτά στο... παράλληλο σύμπαν της Μυκόνου! Η Λίντσεϊ Λόχαν απείλησε με απόλυση υπάλληλό της μέσω Ιnstagram επειδή δεν της άρεσαν τα παπούτσια της!

Μπορεί η 32χρονη σταρ του Χόλιγουντ να ξημεροβραδιάζεται στο παραλιακό μαγαζί που διατηρεί στο νησί των ανέμων, ωστόσο έχει τον

νου της και στο αντίστοιχο στέκι που εγκαινίασε φέτος στη Ρόδο.

Βλέποντας, λοιπόν, μια φωτογραφία με δύο σερβιτόρες που αναρτήθηκε στη σελίδα του Lohan Rhodes έγινε έξαλλη και αντέδρασε μάλλον με προσβλητικό τρόπο.
Στην εικόνα οι δύο σερβιτόρες εμφανίζονται με το ίδιο λευκό outfit, όχι όμως και με τα ίδια παπούτσια.

Η ξανθιά φοράει ένα ζευγάρι λευκές πλατφόρμες και η μελαχρινή ένα ζευγάρι πέδιλα στο χρώμα του δέρματος. Η επιλογή της πρώτης κρίθηκε σωστή από τη «βασίλισσα» Λόχαν και της δεύτερης λάθος. Φρόντισε, λοιπόν, να της το εξηγήσει ξεκάθαρα και δημόσια, μέσω Ιnstagram, απειλώντας τη με απόλυση.



«Φόρεσε τα ίδια παπούτσια σε παρακαλώ, διαφορετικά απολύεσαι» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η σταρ του Χόλιγουντ. Οταν, μάλιστα, τη ρώτησαν αν επρόκειτο για αστείο ή αν σοβαρολογούσε, απάντησε ως εξής: «Μιλάω πολύ σοβαρά».

Οπως ήταν επόμενο, στον... χορό των σχολίων μπήκαν αρκετοί χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι πήραν το μέρος της εργαζομένης. «Αυτός που σχεδίασε αυτές τις στολές εργασίας πρέπει να απολυθεί, και όχι οι καημένες οι σερβιτόρες που υποχρεώθηκαν να τις φορέσουν. Οσο για τις λευκές πλατφόρμες, είναι απαίσιες» έγραψε κάποιος.

«Είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό να γίνονται τέτοιου είδους σχόλια δημόσια» σχολίασε ένας άλλος. Οι απειλές της Λίντσεϊ Λόχαν έφτασαν έως... τη βρετανική «Daily Mail», που φιλοξένησε το σχετικό ρεπορτάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα