Baby bloom για το βλαστάρι της Μαρίνας Ασλάνογλου

SHOWBIZBaby bloom για το βλαστάρι της Μαρίνας ΑσλάνογλουΔευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019 - 14:20

❱❱ Τον 10 μηνών γιο τους βάφτισαν το Σάββατο το απόγευμα η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας!

Το baby bloom του νεοφώτιστου Κωνσταντίνου έλαβε χώρα στην Παναγιά Ελευθερώτρια, στην Πολιτεία, με νονό τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή,

σύζυγο της Ελισάβετ Μουτάφη.

Το αγοράκι «βούτηξε» στην στολισμένη με λευκά άνθη κολυμπήθρα, με τους γονείς του συγκινημένους να παρακολουθούν το μυστήριο. Ο στολισμός στο προαύλιο της εκκλησίας ήταν παραμυθένιος, με μικρές λούτρινες αρκούδες, ζαρκάδια και «χιονισμένο» ντεκόρ, οι μπομπονιέρες ξύλινες με τα πουγκάκια γεμάτα κουφέτα, ενώ το όνομα του μικρού δέσποζε εκτός κι εντός του ναού.

Η γλυκιά μαμά, την οποία θα δούμε μέσα στο 2019 στη διάσημη βρετανική σειρά «The Durells», επέλεξε για τη ρομαντική τελετή ένα υπέροχο μακρύ ασημί-γκρι φόρεμα με πλισέ φούστα, την οποία συνδύασε με κοντή ροζ γούνα. Ο σύζυγός της, από την άλλη, προτίμησε γκρι-μπλε κοστούμι, με λευκό πουκάμισο και ριγέ γραβάτα.

Οι ευτυχισμένοι γονείς δέχτηκαν τις θερμές ευχές και τις αγκαλιές των καλεσμένων τους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Βίκυ Βολιώτη. Κατόπιν το... γλέντησαν όλοι μαζί παρέα έως το πρωί, με τον Γιώργο Λεμπέση στο μικρόφωνο.

Τα δύο ζευγάρια, Μαρίνα Ασλάνογλου - Δημοσθένης Πέππας και Ελισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νιφλής, σφράγισαν τη φιλία τους με διπλοκουμπαριά, αφού το καλοκαίρι η μαμά του νεοφώτιστου ήταν ανάμεσα στους κουμπάρους που πάντρεψαν την ηθοποιό με τον δημοσιογράφο στη Σαντορίνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα