Aνθρώπινο συκώτι με πατάτες!

ΚΟΣΜΟΣAνθρώπινο συκώτι με πατάτες!Παρασκευή, Νοέμβριος 23, 2018 - 20:38

❱❱ Δύο Ρώσοι κανίβαλοι, ως άλλοι Χάνιμπαλ Λέκτερ, ετοιμάζονταν να φάνε ανθρώπινο συκώτι με πατάτες στον φούρνο, λίγο πριν από τη σύλληψή τους από τις Αρχές

Οι γείτονες του 59χρονου Σεργκέι Μόσκοβετς και του νεότερου φίλου του κάλεσαν την αστυνομία όταν έπεσε στην αντίληψή τους μια μεγάλη πλαστική σακούλα μες στα αίματα, πεταμένη σε κάδο σκουπιδιών, δίπλα στην πολυκατοικία όπου έμεναν, στην ανατολική πόλη Ναχόντκα της Ρωσίας.

Οταν οι αστυνομικοί άνοιξαν τη σακούλα, ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο εύρημα ενός

γυναικείου κορμού, με όλα τα άκρα, συμπεριλαμβανομένης και της κεφαλής, ακρωτηριασμένα, ενώ λίγες ώρες αργότερα ανακάλυψαν τα πόδια του θύματος σε κοντινό κάδο. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας τούς οδήγησε στο διαμέρισμα των δύο ανδρών, στο οποίο το θέαμα που αντίκρισαν ήταν ακόμα πιο αποτρόπαιο.



Μέσα στον φούρνο βρήκαν μια ζεστή κατσαρόλα η οποία περιείχε το ήπαρ της γυναίκας μαγειρεμένο με πατάτες. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος Μόσκοβετς και ο νεότερος φίλος του, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, πιστεύεται ότι είχαν καλέσει το θύμα τους, μια 40χρονη ντόπια γυναίκα, στο σπίτι για ένα ποτό, προτού τη σφαγιάσουν και μαγειρέψουν το ήπαρ της για δείπνο, ωστόσο οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα