66χρονη Βρετανίδα κατηγορεί το πρώην toyboy της ότι «της έφαγε» 560.000 €

17:38 1/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ66χρονη Βρετανίδα κατηγορεί το πρώην toyboy της ότι «της έφαγε» 560.000 €Τετάρτη, Αύγουστος 1, 2018 - 17:33

❱❱ Δικαστική κόντρα με επίκεντρο το ποσό των 560.000 ευρώ έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε μια 66χρονη διαζευγμένη Βρετανίδα και το 29χρονο πρώην toyboy της.

Η Κριστιάνα Σέλαρντ υποστηρίζει ότι δάνεισε το παραπάνω ποσό στον Ρουμάνο εραστή της, Κρίστιαν Μιχαλέα, για να τον βοηθήσει να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη, αγοράζοντας ένα δικό του διαμέρισμα στο Λονδίνο, όμως εκείνος φέρεται ότι τα «έφαγε» όλα στον ηλεκτρονικό τζόγο και στα ακριβά ρολόγια.

Χαρακτηρίζει, μάλιστα, τον

εαυτό της «αφελή» επειδή ξεγελάστηκε από τον Μιχαλέα, ο οποίος στη συνέχεια την άφησε «παντελώς ανικανοποίητη σεξουαλικά», βλέποντάς τη μονάχα σαν «ανοιχτό πορτοφόλι».

«Δώρο»

Ο Μιχαλέα, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι οι δυο τους ήταν ερωτευμένοι και ότι τα χρήματα του δόθηκαν με τη μορφή δώρου. Αν και παραδέχεται ότι ξόδεψε αριστερά και δεξιά όλο το ποσό που του χάρισε η τότε σύντροφός του, επιμένει ότι την αγαπούσε και ότι πληγώθηκε βαθιά όταν έμαθε ότι εκείνη έβγαινε πίσω από την πλάτη του με ακόμα έναν μικρότερης ηλικίας άντρα, που ασχολούνταν με το μόντελινγκ.

Η υπόθεση έχει φτάσει ήδη στο δικαστήριο, με τη Σέλαρντ να ζητά την αποπληρωμή όλου του ποσού και εκείνον να επιμένει ότι στον λογαριασμό του έχει ελάχιστα χρήματα και πως δεν οφείλει να επιστρέψει τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα