Ζώδια – Οι έρωτες που θα γεννηθούν αυτόν τον Δεκέμβριο

12:36 29/11/2013 - Πηγή: TNSite

Ποιοι έρωτες κλειδώνουν αυτόν τον Δεκέμβριο; Ποιες είναι οι απόλυτες αγάπες που έρχονται; Γιατί αλλάζουν όλα στον έρωτα, και δεν θα μείνει κανένας έξω από την καυτή χορογραφία του έρωτα; Ποιος είναι ο πιο γλυκός συνδυασμός αγάπης, που σε περιμένει για να σου αλλάξει τη ζωή;

Το κλειδί των άστρων, ποιο μαγικό σεντούκι ανοίγει, για να ξεχυθεί ο έρωτας και η φλόγα της αγάπης; Κανένας δεν θα μπορέσει αυτόν τον χειμώνα να μείνει στην ασφάλεια των μικρών αισθημάτων! Όσο και να νιώθεις ότι η ζωή κυλάει κανονικά και προδιαγραμμένα, όλα αλλάζουν, με μαγικό τρόπο, κάτω από τις διαταγές των παντοδύναμων

πλανητών!

Ο Ζυγός αποζητάει τον Καρκίνο!Μια μεγάλη σχέση έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Ο πάντα επικοινωνιακός και ρομαντικός Ζυγός, που θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, έχει γνωρίσει έναν Καρκίνο που θα τον ξετρελάνει! Και μάλιστα ο Ζυγός, για πολύ καιρό, νόμιζε ότι δεν θα ερωτευτεί ξανά, και είχε πέσει ίσως σε μια κάποια μελαγχολία – γιατί χωρίς έρωτα δεν ζει. Και από σύμπτωση, για τελείως άλλους λόγους, ίσως για λόγους δουλειάς, γνωρίζει τον Καρκίνο, που είναι πιο έτοιμος από ποτέ για μια μεγάλη αγάπη! Μεγάλο καρδιοχτύπι έχει ανάψει, και για τους δύο!

Ο Τοξότης τρελαίνεται για τον Παρθένο!Εδώ έχουμε μια σχέση που κρατάει από πολύ παλιά, και δεν εννοούμε μόνο σε αυτήν τη ζωή! Ο Τοξότης με τον παρθένο, ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό, και έχουν μεγάλους καρμικούς δεσμούς. Αυτός ο Δεκέμβριος θα είναι πολύ καθοριστικός για την ζωή τους, γιατί ο έρωτας που θα πάθουν, δεν θα είναι ούτε εύκολος, ούτε απλά και μόνο για τη χαρά της ηδονής. Είναι μια σχέση που θα δημιουργηθεί για να τους αλλάξει τη ζωή τελείως και να φέρει απίστευτη δύναμη και στους δυο, που με όπλο την αγάπη τους, κατακτούν τα όνειρά τους – αφού κατακτήσουν ο ένας τον άλλον!

Ο Κριός πολιορκεί τον Λέοντα!Μια εκπληκτική σχέση, γεμάτη καυτά φιλιά, άγρια χάδια και πολύ εγωισμό! Είναι η πρώτη φορά που ο Λέων δεν θέλει να δώσει τα πάντα στον κριό αμέσως. Αυτός ο Ήλιος στον Τοξότη, τον κάνει κάτι παραπάνω από απαιτητικό, όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Και το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό, δίνει στον Κριό της ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τον βαθύ του ρομαντισμό. Τον Λέοντα, δεν θα τον κερδίσει με το πάθος, αυτή τη φορά, αλλά με το βαθύ συναίσθημα, κάτι πρωτόγνωρο για τον Κριό! Η ανταπόκριση του Λέοντα θα είναι καυτή, γεμάτη άγρια δύναμη, όταν αποφασίσει να εμπιστευτεί τον παρορμητικό Κριό!

Ο Ταύρος αποπλανεί τον Αιγόκερω!Καλά, όχι ότι ο Αιγόκερως δεν θέλει! Αυτή τη στιγμή, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, κάνει τον Ταύρο να νιώθει από τη μια τεράστια έλξη για τον Αιγόκερω, από την άλλη τον γεμίζει με την φιλοδοξία της κατάκτησης! Μοιάζει ο ένας να παίρνει τα χαρακτηριστικά του άλλου. Η Αφροδίτη δίνει στον Αιγόκερω την γοητεία και στον Ταύρο της εξουσία! Η ένωσή τους είναι σχεδόν δεδομένη, όπως και η επανασύνδεση, αν μιλάμε για ζευγάρι που κάποια στιγμή προτίμησε να ακούσει την καχυποψία, αντί την φωνή της καρδιάς, που τους λέει πόσο λατρεύονται!

Ο Δίδυμος τρελαίνει τον Ιχθύ!Οι πολλαπλές όψεις της Σελήνης με τον Ερμή, δημιουργούν απίστευτη ηδυπάθεια μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Προς το παρόν, βρίσκονται ίσως σε αναγνωριστική φάση, και το πόσο θέλει ο ένας τον άλλον, το λένε μόνο στον εαυτό τους και στους φίλους τους, αλλά όχι μεταξύ τους! Αυτή η ώρα είναι πολύ κοντά, και θα είναι και πολύ καυτή. Μπορεί ο Δίδυμος να θέλησε αρχικά απλά να δοκιμάσει το γοητευτικό παιχνίδι με τον Ιχθύ, αλλά η αφόρητη ανάγκη του να τον κλείσει στην αγκαλιά του, αρχίζει και τον πονάει! Ίσως και να μην αντέχει άλλο, και να κάνει το πρώτο – καθοριστικό – βήμα, σε ένα καταπληκτικό ταξίδι αισθήσεων!

Ο Σκορπιός μαγνητίζει τον Yδροχόο!Μια απίστευτη έλξη έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτά τα δύο πολύ ερωτικά, αλλά και παράξενα ζώδια . Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, που βρίσκονται σε φάση τροχιακής διέγερσης, έχουν ξεσηκώσει ένα τεράστιο πάθος, που μπορεί αρχικά να φαινόταν σαν μια διαφωνία! Ποια διαφωνία, που λιώνουν ο ένας για τον άλλον, και δεν μπορούν να κρατηθούν! Όσο νωρίτερα το πάρουν απόφαση να πέσουν ο ένας στη φωτιά του άλλου, τόσο μεγαλύτερη ηδονή θα πάρουν, από την εκπληκτική πλανητική συγκυρία του Δεκεμβρίου, όπου ο Ουρανός γυρίζει ορθός, στις 17 Δεκεμβρίου, χαρίζοντας απίστευτη δύναμη στον Υδροχόο!

Πηγή: oroskopos.tv

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα