Ζάκυνθος: Με «φόντο» το συνέδριο οι συνελεύσεις οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ

12:08 7/6/2013 - Πηγή: TNSite

Ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 10 έως 14 Ιουλίου, οι θέσεις και το σχέδιο καταστατικού θα συζητηθούν στις συνελεύσεις των τοπικών οργανώσεων στη Ζάκυνθο, αρχής γινομένης, από τις οργανώσεις Αρκαδίων και Αλυκών και τη συνέλευση που θα γίνει στην περιοχή της Κυψέλης, αύριο, Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ., στη δημοτική

βιβλιοθήκη της περιοχής. Την Κυριακή 9 Ιουνίου, θα γίνει συνέλευση, για τις οργανώσεις πόλης Ζακύνθου, Λαγανά και δημοσίου τομέα, στις 10 π.μ., στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, επί της οδού 21ης Μαΐου (αριθμός 18). Τέλος, συνέλευση της οργάνωσης Αρτεμισίων, θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, στις 8:30 μ.μ., στο παλαιό δημοτικό σχολείο Φιολιτίου.

Σύμφωνα με την τοπική νομαρχιακή επιτροπή, ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται εδώ για να οργανώσει τη δημοκρατική ανατροπή του πολιτικού συστήματος και των δομών που το στηρίζουν, για να ανοίξει τον δρόμο σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς, στηριγμένης σε ένα ευρύ μέτωπο κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων. Για να επιτύχουμε αυτόν τον μεγάλο στόχο, συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην ανάπτυξη ενός ισχυρού κοινωνικού κινήματος και ενός μεγάλου πολιτικού κινήματος, επιμένουμε στην ανάγκη για κοινή δράση και συμπαράταξη της Αριστεράς., καταλήγει σε ανακοίνωσή της, η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύνταξη: Σάκης Νέγκας

Keywords
Τυχαία Θέματα